search
Razend populaire horrorserie 'Sweet Home' krijgt tweede en derde seizoen
Series / Nieuws

Razend populaire horrorserie 'Sweet Home' krijgt tweede en derde seizoen

Fans van de horrorserie hebben dus nog heel wat moois om naar uit te kijken...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een goede horrorserie is altijd welkom. De Zuid-Koreaanse horrorserie Sweet Home die in opdracht van Netflix werd geproduceerd heeft alvast heel wat harten weten te veroveren. Netflix heeft zoveel vertrouwen in de reeks dat ze, ze met zekerheid nog twee extra seizoenen geeft.

Het is Netflix duidelijk menens met haar gloednieuwe horrorserie van Zuid-Koreaanse bodem. De streamingdienst wil dan ook het tweede en derde seizoen van Sweet Home meteen na elkaar laten opnemen. Bekend is onder meer dat de hoofdrolspelers uit het eerste deel, namelijk Song Kang en Lee Jin-uk terug zullen keren voor het vervolg. Bovendien zijn er ook in de vervolgseizoenen opnieuw rollen weggelegd voor Lee Si-young, Ko Min-si en Park Kyu-young.

Bovenstaande is het enige wat we tot dusver weten over de nieuwe seizoenen. Details over het plot zijn dan ook nog niet bekend gemaakt.

Monsters
Wanneer de familie van Cha Hyun-Soo om het leven komt in een auto-ongeluk is hij genoodzaakt om te verhuizen naar een klein appartement. Op hetzelfde moment lijkt er een virus de wereld te veroveren die mensen verandert in monsters.

Het is tot dusver nog niet bekend wanneer het tweede en derde seizoen van Sweet Home zullen verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen