Netflix advocatenserie 'The Lincoln Lawyer' krijgt tweede seizoen

'The Lincoln Lawyer' krijgt tweede seizoen

Het eerste seizoen van de reeks staat nog steeds in de top 10 op Netflix...

Geoffrey Ketels, 15 juni 2022 om 12:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Advocatenserie The Lincoln Lawyer doet het verrassend goed op Netflix. Zo goed zelfs dat de streamingdienst een tweede seizoen heeft aangekondigd.
Het eerste seizoen van The Lincoln Lawyer verscheen op 13 mei op streamingdienst Netflix. Tot op moment van schrijven is ze nog altijd terug te vinden in de top 10 van streamingdienst Netflix. De streamingdienst heeft ondertussen laten weten dat de reeks al meer dan 260 miljoen uur is bekeken. Dit verspreid over zomaar even 90 landen.

10 extra afleveringen
Het tweede seizoen van de reeks brengt tien extra afleveringen met zich mee. Voor het tweede seizoen geldt dat ze gebaseerd is op het vierde boek uit de boekenreeks afkomstig van de hand van Michael Connelly, namelijk The Fifth Witness.

In dit boek is Lisa Trammel al acht maanden een cliënt van Mickey. Tot op dat moment is Mickey erin geslaagd om te voorkomen dat de bank het huis van Trammel afneemt. Echter hebben de spanning en het gevoel van onrechtvaardigheid hun tol geëist. Of het nieuwe seizoen het plot van dit boek volledig zal aanhouden is tot dusver nog niet bekend.

Wanneer het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer te zien moet zijn op Netflix werd eveneens nog niet bekend gemaakt.


Lees meer over: The Lincoln Lawyer, serie, series, Netflix

Populair nieuws