search
Nieuwe serie 'Black Bird' vanaf volgende maand te streamen op Apple TV+
Series / Nieuws

Nieuwe serie 'Black Bird' vanaf volgende maand te streamen op Apple TV+

Er wordt veel verwacht van de serie die is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er wordt veel verwacht van de serie Black Bird welke eerder werd aangekondigd en zal verschijnen op het platform van Apple TV+. Nu de release dichterbij komt is het de moeite waard om alvast even vooruit te kijken.

In de serie Black Bird ontvangt Jimmy Keene een ongelofelijk aanbod. Wanneer hij een moordverdachte een bekentenis kan ontlokken zal hij namelijk worden vrijgelaten.

In eerste instantie had Jimmy Keene een celstraf gekregen van 10 jaar voor de handel in drugs. Wanneer het vonnis is voltrokken krijgt hij echter plots bovenstaand aanbod. Zo eenvoudig belooft deze missie echter in het geheel niet te worden, in tegendeel. Het zou zomaar eens de grootste en moeilijkste missie uit het leven van Jimmy kunnen worden.

Waargebeurde gebeurtenissen
Het verhaal van Black Bird is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen. Verantwoordelijk voor de productie van de reeks is Dennis Lehane. De hoofdrollen in de serie zijn weggelegd voor namen als Taron Egerton en Paul Walter Hauser. Verder bestaat de cast nog uit namen als Sepideh Moafi, Greg Kinnear en Ray Liotta.

Black Bird zal in totaal bestaan uit 6 afleveringen en is te bekijken op Apple TV+ vanaf 8 juli 2022.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen