'The Flash' brengt mogelijk geliefd personage terug

The Flash brengt mogelijk geliefd personage terug

The Flash gaat richting het einde, mogelijk met de nieuwe Green Arrow!

Jim Pedd, 16 juni 2022 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Flash-showrunner Eric Wallace hoopt de nieuwe Green Arrow terug te brengen voor seizoen 9 van de serie. Dat na haar meest recente Arrowverse-verschijning.
De boel komt langzaamaan bij elkaar, nu The Flash seizoen 8 richting de laatste drie afleveringen gaat en de seizoensfinale later deze maand te zien is. Iris West-Allen is tijdziek en dat is een van de weinig overgebleven mysteries van dit verhaal. Sommige schokkende vijanden zijn terug en nu zet The Flash een groots negende seizoen dat in 2023 te zien moet zijn op.

The Flash en Green Arrow
Toen The Flash seizoen 8 debuteerde eind 2021, opende het met een heel nieuw verhaal, namelijk het vijfdelige Armageddon. Dat was geen traditionele crossover, maar er wel een die verschillende helden uit het Arrowverse meebracht.

Een daarvan was Katherine McNamara, die haar rol van de nieuwe Green Arrow opnieuw speelde, Mia Queen-Smoak, bijna een jaar nadat haar spin-off Green Arrow and the Canaries niet opgepikt werd voor een eerste seizoen.

De nieuwe Emerald Archer keerde dus terug, waarmee het mogelijk is dat ze nog vaker terugkeert.

Eric Wallace, showrunner van The Flash, vertelt: "Nee, ze keert dit jaar niet meer terug. Maar ik hoop haar wel later in seizoen 9 te zien."




Lees meer over: The Flash, Arrow, Green Arrow, Arrowverse, The CW, Eric Wallace

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws