search
'Star Wars'-fans willen deze 'Rogue One' spin-off zien
Series / Nieuws

'Star Wars'-fans willen deze 'Rogue One' spin-off zien

Er is een Rogue One spin-off in ontwikkeling, maar fans zouden liever een ander personage in de hoofdrol zien.

Rogue One: A Star Wars Story is volgens veel fans een van de betere Star Wars-films gemaakt door Disney, dus het hoeft geen grote verrassing te zijn dat er een spin-off serie van komt. Maar fans hadden liever een ander personage in de hoofdrol gezien.

De Rogue One spin-off serie die later dit jaar nog moet verschijnen, genaamd Andor, draait om Cassian Andors avonturen tijdens de vroege dagen van de opstand tegen de Empire. Fans geven nu echter aan liever een serie van Chirrut te zien.

Rogue One Chirrut spin-off
Chirrut was zeker een interessant personage uit Rogue One. De blinde man kon dankzij zijn sterk geloof in de Force beter vechten dan bij iedereen uit de film. Net als de rest van de hoofdpersonages kwam zijn leven echter tot een tragisch einde in zijn poging om de Empire te stoppen.

Maar als Cassian Andor een prequel-serie kan krijgen, dan kan Chirrut dat ook. Zo denken veel fans er in ieder geval over:



Het zal echter vooral dromen blijven voor Star Wars-fans, aangezien het zeer onwaarschijnlijk is dat dit ooit zal gebeuren. Laten we eerst maar eens zien of Andor een succes wordt, wie weet wat er dan nog allemaal kan volgen.

Het eerste seizoen van Andor trapt 31 augustus af op Disney Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen