search
Netflix onthult 'Alice in Borderland'-details!
Series / Nieuws

Netflix onthult 'Alice in Borderland'-details!

De gruwelserie Alice in Borderland brengt in elk geval zes nieuwe castleden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft zes nieuwe castleden onthuld die te zien zullen zijn in het aankomende tweede seizoen van de Japanse hitserie Alice in Borderland.

Alice in Borderland eindigde het eerste seizoen ermee dat Arisu en de overgebleven spelers de Ten of Hearts-uitdaging overwonnen. Ze kwamen erachter wie achter de leven-en-dood-spelletjes zit. En nu moeten ze strijden om de 'face cards' die door Mira (a.k.a. de Queen of Hearts) neergelegd zijn, en de andere mensen met een 'face card' om terug naar huis te kunnen.

Alice in Borderland
Volgens Anime News Network zijn de castleden die toegevoegd zijn aan het tweede seizoen onder meer Yuri Tsunematsu als Heiya, Tomohisa Yamashita als Kyuma (a.k.a. King of Clubs), Hayato Isomura als Banda, Kai Inowaki als Matsushita, Katsuya Maiguma als Yaba en Honami Sato als Kotoko.

Alice in Borderland is gebaseerd op de gelijknamige manga. We volgen Arisu Ryohei, een middelbare scholier in Japan.

Hij wordt naar een alternatieve realiteit getransporteerd waar hij samen met anderen moet meedoen aan meerdere spelletjes op leven en dood. De eerste reeks afleveringen werd in 2020 op Netflix gelanceerd en bestaat uit acht afleveringen.

Terug zijn acteurs Kento Yamazaki als Arisu, Tao Tsuchiya als Yuzuha Usagi, Nijirô Murakami als Shuntaro Chishiya en Riisa Naka als Mira Kano.

Alice in Borderland keert in december terug op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen