Netflix vindt actrice voor Princess Yue in 'Avatar: The Last Airbender'

Netflix heeft Amber Midthunder aangesteld om Princess Yue te spelen in de aankomende live-action serie van Avatar: The Last Airbender.

Niels Arts, 20 juni 2022 16:13

De aankomende live-action serie van Avatar: The Last Airbender begint vorm te krijgen. Nu lijkt het zo goed als zeker te zijn dat Amber Midthunder Princess Yue gaat spelen.
De live-action verfilming van Avatar: The Last Airbender moet een reboot worden van de succesvolle animatieserie die al die jaren geleden op tv te zien was. Het lijkt erop dat Netflix de actrice voor Princess Yue al gevonden heeft.

Amber Midthunder als Princess Yue
Hoewel het nog niet officieel bevestigd is door Netflix, lijkt het erop dat Amber Midthunder Princess Yue gaat spelen in Avatar: The Last Airbender. Eerder speelde ze al in Hell or High Water (2016), Legion en Prey (2022).

Eerder kondigde Netflix al aan dat onder andere Tamlyn Tomita, Daniel Dae Kim en Ken Leung in de serie te zien zullen zijn.

Wanneer Avatar: The Last Airbender gaat verschijnen is nog onduidelijk. Wel is bekend dat het eerste seizoen uit acht afleveringen bestaat die ieder ongeveer een uur duren.


Bron: Comic Book

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Netflix, live actie, reboot

Populair nieuws