Finale 'Stranger Things' S4 wordt ''verbluffend''

Finale 'Stranger Things' S4 wordt ''verbluffend''

Een van de nieuwe acteurs uit het vierde seizoen laat weten wat ons te wachten staat.

Zilko Tarici, 20 juni 2022 19:43

Het vierde seizoen van Stranger Things heeft sinds de release ervan al meerdere records verpulverd, maar daar blijft het niet bij. Er zijn namelijk nog twee afleveringen te gaan, en die zullen op 1 juli a.s. ongetwijfeld de eerder behaalde records dubbel en dwars verbreken.
Maar wat kunnen we verwachten in die laatste twee afleveringen? Details worden natuurlijk nog geheimgehouden, maar we kunnen gegarandeerd rekenen op veel drama en spektakel.

Monster van een aflevering
Joseph Quinn, die voor het eerst zijn opwachting maakte in seizoen 4 van de serie als Eddie Munson, liet tijdens een interview met The Guardian dat het resultaat niks minder dan "verbluffend" is. Hij vervolgde grappend met:

"Het ding is dat ze mijn familie ergens hebben vastgebonden en ik ze nooit meer zie als ik iets weggeef. Ik kan in elk geval zeggen dat er een scène is met een gitaar en dat de schaal en de ambitie verbluffend zijn. Je weet dat de finale 2,5 uur duurt toch? Het is moedig om met een monsterlijke aflevering met filmlengte te eindigen."

Fans kunnen ondertussen vrezen voor het leven van Eddie Munson. De laatste twee seizoenen van Stranger Things hebben namelijk wel laten blijken dat de dood van nieuwere personages de meeste impact hebben. Zo kwam Sean Astins Bob aan het einde van seizoen 2 om het leven en Dacre Montgomery's Billy aan het einde van seizoen 3. En als ze dat patroon aanhouden, lijkt Eddie een geduchte kandidaat...
Bron: Comicbook

Lees meer over: Joseph Quinn, Stranger Things, Sadie Sink, Netflix, Millie Bobby Brown

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws