Juli wordt een topmaand op Netflix boordevol series

Juli wordt topmaand op Netflix boordevol series

Netflix voegt heel wat nieuwe series toe in de maand juli, we zetten het voor je op een rij.

Jim Pedd, 23 juni 2022 18:08

Elke maand blikken we vooruit op de komende releases op de grootste streamingdiensten. Vandaag hebben we een preview van Netflix voor juli! Met als grootste toevoeging vermoedelijk het tweede deel van Stranger Things 4. Maar daarmee begint de maand!
VANAF 1 JULI
Stranger Things 4: Volume 2: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

VANAF 2 JULI
My Liberation Notes: Drie broers en zussen zijn de dagelijkse monotonie van hun nietszeggende volwassen levens moe en gaan op zoek naar meer voldoening en vrijheid.

VANAF 6 JULI
Control Z (seizoen 3): Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.

King of Stonks: Een overambitieus financieel meesterbrein probeert wanhopig naam te maken en door te liegen en bedriegen van zijn niet zo authentieke start-up een succes te maken.

VANAF 8 JULI
Boo, Bitch: Twee oudere hartsvriendinnen doen een laatste poging om gezien te worden. Maar als een van hen een geest wordt, moet ze haar best mogelijke leven leiden - nu ze nog kan.

Capitani (seizoen 2): In een Luxemburgs dorpje waar iedereen geheimen voor elkaar heeft, onderzoekt de norse politie-inspecteur Luc Capitani de verdachte dood van een vijftienjarig meisje.

How To Build a Sex Room: In deze pittige realityserie bedenkt ontwerpster Melanie Rose erotische renovaties voor koppels, van een geheime rock-'n-roll-kerker tot een stomend hete spa.

The Longest Night: Gewapende mannen omsingelen een tbs-kliniek en blokkeren alle communicatie. Hun doel: seriemoordenaar Simón Lago gevangennemen. Zes afleveringen. Eén nacht.

VANAF 13 JULI
Big Timber (seizoen 2): Een nuchtere houthakker en zijn loyale team nemen het op tegen de elementen en lastig materieel om waardevol hout te kunnen kappen en transporteren op Vancouver Island.

Hurts Like Hell: Van illegaal gokken tot matchfixing: ontdek de louche onderwereld van het ooit zo gerespecteerde thaiboksen in dit op ware gebeurtenissen gebaseerde drama.

Extraordinary Attorney Woo: De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.

Sintonia (seizoen 3): Drie tieners uit dezelfde favela van São Paulo jagen hun dromen na en blijven vrienden, in een wereld vol muziek, drugs en religie.

VANAF 14 JULI
Resident Evil: Jaren nadat een dodelijk virus een wereldwijde apocalyps veroorzaakte, vecht Jade Wesker om te overleven tegen de geïnfecteerden en wil ze de verantwoordelijken ten val brengen.

VANAF 15 JULI
Country Queen: Een event planner uit Nairobi keert na tien jaar terug naar haar dorp, waar ze haar verleden confronteert.

Farzar: Prins Fichael woont in een mensenkolonie in een buitenaardse wereld en wil de planeet bevrijden van het kwaad. Dan ontdekt hij dat zijn vader de grootste schurk is.

Mom, Don't Do That!: Een 60-jarige moeder besluit na het overlijden van haar man een nieuwe liefde te zoeken, tot vreugde en irritatie van haar twee dochters. Gebaseerd op een waar verhaal.

Remarriage & Desires: Een gescheiden vrouw gebruikt een exclusief relatiebemiddelingsbureau dat alleen voor de puissant rijken werkt om wraak te nemen op de sluwe minnares van haar ex-man.

Alba: Alba wordt wakker op een strand na een verkrachting die ze zich niet herinnert. En dan ontdekt ze dat haar verkrachters vrienden zijn van haar lief.

VANAF 20 JULI
Virgin River (seizoen 4): Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

Bad Exorcist (seizoen 2): Geen demon is veilig, want hij is terug met nieuwe inventieve, obscene en dodelijke daden: Bogdan Boner, die zichzelf exorcisme heeft geleerd en kan worden ingehuurd.

VANAF 22 JULI
Blown Away (seizoen 3): Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld en de kampioenstitel.

VANAF 23 JULI
Alchemy of Souls: Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.

VANAF 26 JULI
DI4RIES

VANAF 27 JULI
Dream Home Makeover (seizoen 3): Echte gezinnen zoeken naar het perfecte huis dat bij hun eigen unieke stijl past. Shea en Syd McGee van Studio McGee maken hun dromen waar.

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 4): Het team van Gotham Garage renoveert een bonte verzameling auto's en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen en voor veel geld te verkopen.

Rebelde (seizoen 2): Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Loge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.

VANAF 28 JULI
Another Self

Keep Breathing

VANAF 29 JULI
Fanático

Uncoupled: Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series

Lees meer over: Netflix, juli, maand

Populair nieuws