Netflix kondigt gloednieuwe serie 'KAOS' aan met Hugh Grant

Netflix kondigt gloednieuwe serie 'KAOS' aan

In deze gloednieuwe serie kruipt Grant in de huid van de Griekse God Zeus...

Geoffrey Ketels, 30 juni 2022 om 16:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Streamingdienst Netflix heeft een gloednieuwe serie aangekondigd genaamd KAOS. Meteen valt ook één van de castleden op. De rol van de Griekse God Zeus zal in de serie immers zijn weggelegd voor niemand minder dan Hugh Grant!
De serie KAOS moet niet alleen een duistere, maar ook een eigentijdse versie worden van de Griekse mythologie die werd neergezet door Charlie Covell. Doet deze naam een belletje rinkelen? Dat is best mogelijk. Covell was namelijk ook de verantwoordelijke schrijver van The End of the F***ing World.

In deze nieuwe serie zal Grant de rol spelen van de almachtige, maar tegelijkertijd ook wanhopige God Zeus. Hij blijkt vooral bang te zijn dat zijn status als Koning van de Goden in gevaar komt.

Geweldige cast
Sowieso zal KAOS beschikken over een geweldige cast. Niet alleen Grant speelt er dan ook een rol in, dat geldt eveneens voor David Thewlis die we onder meer kennen als Remus Lupin uit Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Ook Janet McTeer uit Ozark en Cliff Curtis uit Fear The Walking Dead zijn van de partij.

Het is voorlopig nog niet bekend wanneer KAOS op Netflix zal verschijnen.

Lees meer over: KAOS, serie, series, Netflix, Hugh Grant

Populair nieuws