Gecancelde actieserie gered en krijgt 2 nieuwe seizoenen

Gecancelde actieserie wordt dan toch gered

De Amerikaanse zenders NBC pikt de serie Magnum P.I. op nadat deze werd gecanceld.

Bram de Groot, 3 juli 2022 13:08

Het is officieel dat de door Jay Hernandez geleide serie Magnum P.I. toch doorgaat. Dit nieuws komt bijna twee maanden nadat de Amerikaanse zender CBS de actieserie had gecanceld na vier seizoenen.
Deadline meldt dat er een deal is gesloten door NBC om de serie voort te laten bestaan. De zender geeft de Magnum P.I. twintig nieuwe afleveringen, verdeeld over twee nieuwe seizoenen. En er is een optie dat daarna nog meer seizoenen verschijnen.

Die twintig afleveringen brengen dan op een totaal van 96 afleveringen. De cast wordt naar verluidt ook weer betrokken. Er wordt nu de laatste hand gelegd aan deals om hen te doen terugkeren voor de nieuwe seizoenen die Universal TV en CBS Studios opnieuw zullen co-produceren.

Iedereen weer terug
Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill, Tim Kang en Amy Hill spelen ook in de serie die afkomstig is van showrunner Eric Guggenheim. Justin Lin, John Davis en John Fox zijn de uitvoerende producenten.

De vernieuwing is geen grote verrassing, aangezien wordt aangenomen dat dit de meest bekeken serie is die dit jaar werd geannuleerd. In Nederland staat de Magnum P.I.-reboot op Amazon Prime.
Bron: Deadline

Lees meer over: Magnum PI, Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws