search
Deze nieuwe series komen naar Netflix komende week
Series / Featured

Deze nieuwe series komen naar Netflix komende week

Netflix voegt weer best wat opvallende nieuwe series toe, waaronder Capitani en The Longest Night.

Elke maandag zetten we voor je op een rij wat je zoal nieuw kunt zien op Netflix deze week. Daarbij kijken we naar het aanbod dat Netflix zelf al heeft aangekondigd.

VANAF 6 JULI
Control Z (seizoen 3): Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofí­a eraan om hem/haar te ontmaskeren.

King of Stonks: Een overambitieus financieel meesterbrein probeert wanhopig naam te maken en door te liegen en bedriegen van zijn niet zo authentieke start-up een succes te maken.

VANAF 8 JULI
Boo, Bitch: Twee oudere hartsvriendinnen doen een laatste poging om gezien te worden. Maar als een van hen een geest wordt, moet ze haar best mogelijke leven leiden - nu ze nog kan.

Capitani (seizoen 2): In een Luxemburgs dorpje waar iedereen geheimen voor elkaar heeft, onderzoekt de norse politie-inspecteur Luc Capitani de verdachte dood van een vijftienjarig meisje.

How To Build a Sex Room: In deze pittige realityserie bedenkt ontwerpster Melanie Rose erotische renovaties voor koppels, van een geheime rock-'n-roll-kerker tot een stomend hete spa.

The Longest Night: Gewapende mannen omsingelen een tbs-kliniek en blokkeren alle communicatie. Hun doel: seriemoordenaar Simón Lago gevangennemen. Zes afleveringen. Eén nacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen