search
'Suicide Squad'-ster heeft overmoedige plannen voor spin-off personage
Series / Nieuws

'Suicide Squad'-ster heeft overmoedige plannen voor spin-off personage

Deze acteur weet (ongeveer) haarfijn te onderbouwen waarom zijn personage perfect is voor een spin-off.

Jai Courtney, bekend van zijn rol als Captain Boomerang uit de DC-serie Suicide Squad, pleit voor een eigen serie op HBO Max voor zijn personage. In een interview vertelt hij alvast wat hij in petto heeft voor de schurk.

DC Comics is de laatste tijd behoorlijk wat aan het opleveren voor Warner Bros.. The Batman deed het meer dan prima in de bioscopen met een box office groter dan 700 miljoen dollar. Daarnaast was Suicide Squad ook een behoorlijke hit op HBO Max.

In de serie waren veel personages wederom te zien, die we al kennen uit de voorgaande film. Hierbij hoorden Rick Flag (Joel Kinnaman), Harley Quinn (Margot Robbie), Amanda Waller (Viola Davis) en ook Captain Boomerang (Jai Courtney).

De toekomst van Captain Boomerang
Jai Courtney heeft nu de stoute schoenen aangetrokken en is op pad om een spin-off te realiseren voor zijn personage. In een gesprek met Comic Book over zijn nieuwe serie The Terminal List nam hij meteen de moeite om zijn ideeën te delen over de spin-off.

Courtney: "Ik heb wel een paar goede ideeën liggen over een personage zoals Boomerang, omdat hij gewoon zo'n leuk figuur is. Ik denk dat het heel cool zou zijn om zijn achtergrond uit te werken en hoe hij in de wereld van DC past".

Hij vervolgt: "Ik denk dat er enorme potentie in het personage zit voor heel veel lol, en we zouden echt de grenzen kunnen opzoeken wat ermee mogelijk is. Dus, ik wacht gewoon op het belletje van Warner Bros…"

Benieuwd naar deze acteur of zijn personage? Het eerste seizoen van Suicide Squad vind je nu op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen