Deze week nieuw op Netflix

Deze week nieuw op Netflix

Onder meer series als 'Nashville', 'Derek', 'Bates Motel' en moderne Sherlock Holmes- serie 'Elementary'.

Michelle Iwema, 8 april 2015 08:00

Deze week werd er een hoop toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland, met name op het gebied van spannende series. De belangrijkste tv- toevoegingen hier op een rij.
The Blacklist (seizoen 1)
Raymond Reddington staat bovenaan de lijst van gezochte terroristen. Hij besluit zichzelf over te geven bij het hoofdkantoor van de FBI in Washington D.C.. Raymond claimt dezelfde belangen als de FBI te hebben, en stelt voor om samen te werken en gevaarlijke criminelen en terroristen op te pakken. Hij heeft, tijdens al zijn jaren in de onderwereld, een lange lijst opgesteld met figuren die volgens hem een reëel gevaar voor de samenleving vormen. Samen met FBI-profiler Elizabeth Keen pakt hij al snel een gevaarlijke terrorist op. Genoeg reden voor het agentschap om de zwarte lijst af te werken.

Bates Motel (seizoen 1 en 2)
Ben je bekend met de film Psycho? In Bates Motel zie je de achtergrond van de familie Bates. Norma Bates besluit met haar zoontje Norman een motel aan te schaffen en daar te wonen, alleen is er van alles gebeurd in het motel.

Nashville (seizoen 1, 2 en 16 afleveringen van seizoen 3)
Nashville is het Mekka voor de country muziek en deze serie gaat dan ook over een countryzangeres Rayna Jaymes van wie de carrière stagneert. Haar laatste nieuwe album verkoopt echter niet zo goed en de opbrengsten van haar tour zijn ook niet zo hoog. Dus suggereert haar platenmaatschappij dat ze een opkomende country zangeres, Juliette Barnes, aan moet nemen. Juliette gelooft echter niet in Rayna: ze vindt haar maar een bevoorrechte dame en doet haar best haar van zich te vervreemden. Rayna is op haar beurt niet kapot van Juliette en wil niet aan een gezamenlijke tour beginnen. De twee vrouwen raken in een conflict als ze beiden proberen gitarist Deacon Claybourne voor zich te winnen, om mee te gaan op hun tour. Deze serie is in Amerika heel populair en zelfs First Lady Michelle Obama maakte er afgelopen jaar een cameo in.

Derek (twee seizoenen + special)
Ricky Gervais is weer in de rol van Derek Novak gekropen voor een special. Afgelopen week is deze exclusief op Netflix verschenen, in navolging van de twee eerdere seizoenen. Derek draait om Derek Novak, een zachtaardige en onschuldige man wiens liefde voor zijn baan in een bejaardenhuis er vanaf straalt. Derek is dol op de bewoners, omdat ze aardig en grappig zijn en hem verhalen vertellen over vroeger. Derek is een uiterst aandoenlijke, grappige en emotionerende serie, die je ook aan het denken zet. Hoewel het onderwerp op papier misschien niet zo aanlokkelijk klinkt, is dit een echte aanrader. Wij deden ook een interview met Ricky Gervais over Derek, dat je hier kunt lezen.

Elementary seizoen 1 en 2
Deze serie is een moderne versie van Sherlock Holmes met Jonny Lee Miller als Sherlock en Lucy Liu als dr Joan Watson. Samen helpen zij de politie van New York bij het oplossen van allerlei vreemde zaken.

Daarnaast zijn er seizoenen toegevoegd van de sci fi serie Residue, The Kingdom Of The Oceans en Houdini.

Bron: Netflix

Lees meer over: Elementary, Derek, Nashville, jonny Lee Miller, Lucy Liu, Ricky Gervais, Netflix, nieuw op Netflix, aanbod Netflix Nederland, Netflix april, Bates Motel, Michelle Obama, The Blacklist, Psycho

Populair nieuws