search
Disney+ voegde deze 12 series gloednieuw toe
Series / Featured

Disney+ voegde deze 12 series gloednieuw toe

Disney+ maakt er weer een leuke week van met 12 nieuwe series in zijn aanbod.

Vijf series met nieuwe afleveringen en zeven series met complete seizoenen. Dat is deze week de oogst op Disney+. We duiken erin!

Back to Life (seizoen 1 en 2): Miri is net vrijgelaten na tien jaar gevangenisstraf voor een vreselijke misdaad. Kan ze haar oude leven achter zich laten, in het stadje waar haar misdrijf het ergste is wat ooit gebeurde?

Promised Land (seizoen 1): Het dramatische verhaal van twee families die strijden om rijkdom en macht in de Sonoma Valley.

Pistol (seizoen 1): Gebaseerd op de memoires van Jones, en het verhaal van een groep toekomstloze, luidruchtige kinderen uit de arbeidersklasse. Zij brachten bijna de regering ten val en veranderden de muziek en cultuur voor altijd.

National Treasure (seizoen 1): Legende. Vader. Leugenaar? Deze serie kijkt naar de verontrustende aanwezigheid van seksueel misbruik door bevoorrechte publieke figuren en onderzoekt de impact hiervan op beide partijen in de zaak.

Ghost Whisperer (seizoen 1-5): Melinda Gordon communiceert met geesten die vastzitten op aarde en zich vastklampen aan de levenden vanwege onafgemaakte zaken.

Captive Audience: A Real American Horror Story (seizoen 1): In 1972 verdwijnt de zevenjarige Steven uit Merced. Als hij zeven jaar later terugkeert, kan de media geen genoeg krijgen van het verhaal. Maar dat blijkt anders te zitten.

Cadernos da Filipa (seizoen 1 en 2): Elke keer weer krijgen we een nieuw recept te zien.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Only Murders in the Building (S02E03)
Ms. Marvel (S01E05)
El Galán. La TV cambió, ´l no. (S01E05)
Big Sky (S02E13)
9-1-1: Lone Star (S03E14)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen