search

Ons nieuws van zaterdag 9 juli 2022

Einde 'The Boys' hint naar de schurken in seizoen 4
Series / Featured

Einde 'The Boys' hint naar de schurken in seizoen 4

Het derde seizoen sluit af met een enorme klapper en hints naar de toekomst.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voor wie seizoen drie van The Boys ondertussen helemaal heeft gezien, heeft vast weer genoten van alle absurde situaties met de uiteenlopende "superhelden". De laatste aflevering heeft in ieder geval al hints naar het volgende seizoen.

Let op! Nu volgen SPOILERS voor aflevering acht van seizoen drie.

In de afsluitende aflevering van het nieuwste seizoen zien we hoe er wordt afgerekend met de nagenoeg onsterfelijke supes Homelander en Soldier Boy. Van de eerste wordt duidelijk dat hij gaat terugkeren in het vierde seizoen.

Homelander en Ryan Butcher
In de laatste aflevering wordt duidelijk dat Ryan Butcher, de zoon van Homelander, de kant kiest van de oppermachtige "superman". Aan zijn ogen is te zien dat hij ergens dezelfde genen zal hebben als Homelander. Dit voorspelt niet veel goed voor seizoen 4. Een soort Brightburn lijkt geboren.

Maar er wordt nog een tegenstander aangekondigd voor het volgende seizoen. Actrice Claudia Doumit werd al geïntroduceerd als het personage Victoria "Vic" Neuman / Nadia. Ook zij is een supe en ze zal waarschijnlijk als "‹"‹Vice President de nodige gekke dingen willen doen. Butcher en de Boys hebben in ieder geval hun volgende target gevonden.

The Boys seizoen 4 verschijnt hopelijk in 2023, daarvoor debuteert eerst Varsity, een spin-off waarin jongvolwassen supes worden getest met The Hunger Games-achtige uitdagingen tijdens hun verblijf op de Godolkin University School of Crimefighting, gerund door Vought International.

Je kijkt de serie op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze week zijn 4 bekend acteurs overleden
Series / Nieuws

Deze week zijn 4 bekend acteurs overleden

Meerdere grote namen uit bekende tv-serie zijn deze week overleden.

Deze week werd bekend dat acteur James Caan, bekend uit onder meer de film The Godfather, is overleden en het was de start van meer sterfgevallen. Ook drie andere grote namen uit bekende tv-series zijn deze week overleden.

Afgelopen vrijdag overleed Tony Sirico, bekend uit onder meer The Sopranos, op 79-jarige leeftijd. De meeste mensen kennen Sirico van zijn iconische rol als de maffioso Peter Paul 'Paulie Walnuts' Gualtieri in de HBO-serie.

Ook Greg Itzin en Lenny Von Dohlen heen
Acteur Greg Itzin overleed ook afgelopen vrijdag en hij werd 74 jaar. De acteur is bekend uit heel wat bekende tv-producties. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Star Trek-series Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Enterprise en Star Trek: Voyager.

Afgelopen dinsdag overleed acteur Lenny Von Dohlen al. De acteur werd slechts 63 jaar. Von Dohlen kreeg vooral bekendheid met zijn rol als Harold in de succesvolle misdaadserie Twin Peaks.

Laten we hopen dat het voorlopig weer even rustig blijft met dit deel van het wereldnieuws.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze 12 series gloednieuw toe
Series / Featured

Disney+ voegde deze 12 series gloednieuw toe

Disney+ maakt er weer een leuke week van met 12 nieuwe series in zijn aanbod.

Vijf series met nieuwe afleveringen en zeven series met complete seizoenen. Dat is deze week de oogst op Disney+. We duiken erin!

Back to Life (seizoen 1 en 2): Miri is net vrijgelaten na tien jaar gevangenisstraf voor een vreselijke misdaad. Kan ze haar oude leven achter zich laten, in het stadje waar haar misdrijf het ergste is wat ooit gebeurde?

Promised Land (seizoen 1): Het dramatische verhaal van twee families die strijden om rijkdom en macht in de Sonoma Valley.

Pistol (seizoen 1): Gebaseerd op de memoires van Jones, en het verhaal van een groep toekomstloze, luidruchtige kinderen uit de arbeidersklasse. Zij brachten bijna de regering ten val en veranderden de muziek en cultuur voor altijd.

National Treasure (seizoen 1): Legende. Vader. Leugenaar? Deze serie kijkt naar de verontrustende aanwezigheid van seksueel misbruik door bevoorrechte publieke figuren en onderzoekt de impact hiervan op beide partijen in de zaak.

Ghost Whisperer (seizoen 1-5): Melinda Gordon communiceert met geesten die vastzitten op aarde en zich vastklampen aan de levenden vanwege onafgemaakte zaken.

Captive Audience: A Real American Horror Story (seizoen 1): In 1972 verdwijnt de zevenjarige Steven uit Merced. Als hij zeven jaar later terugkeert, kan de media geen genoeg krijgen van het verhaal. Maar dat blijkt anders te zitten.

Cadernos da Filipa (seizoen 1 en 2): Elke keer weer krijgen we een nieuw recept te zien.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Only Murders in the Building (S02E03)
Ms. Marvel (S01E05)
El Galán. La TV cambió, ´l no. (S01E05)
Big Sky (S02E13)
9-1-1: Lone Star (S03E14)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaaf nieuws voor 'Euphoria' seizoen 3 van HBO Max
Series / Nieuws

Gaaf nieuws voor 'Euphoria' seizoen 3 van HBO Max

Zendaya krijgt een stuk meer verantwoordelijkheid bij het maken van de nieuwe reeks afleveringen.

Zendaya zal in het derde seizoen van Euphoria niet alleen terugkeren als hoofdpersonage Rue, maar ook achter de schermen neemt ze meer verantwoordelijkheid op zich.

De Emmy Award-winnende actrice zal namelijk in elk geval één aflevering van de nieuwe reeks Euphoria regisseren. Tijdens een recent interview met Vogue Italia bleek dat Zendaya deze ambitie al langer had, maar dat het nu écht gaat gebeuren. Aldus de actrice:

"Grappig dat je dat vraagt. Ik zou eigenlijk aflevering 6 van seizoen 2 regisseren, maar had opeens veel te doen aan de acteerzijde. Daarom had ik er geen tijd voor. Nu gaat het dus wel gebeuren."

Een topjaar
Door haar spectaculaire rol in Euphoria zien we Zendaya in steeds meer grote films opduiken. Zo was ze vorig jaar te zien in Netflix-hit Malcolm & Marie, Denis Villeneuve's met Oscars overladen Dune én megahit Spider-Man: No Way Home.

Het is nog onduidelijk wanneer we Euphoria seizoen 3 precies kunnen verwachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max voegde maar liefst 16 series toe
Series / Featured

HBO Max voegde maar liefst 16 series toe

Het was echt wel een goede week vol nieuwe series op HBO Max.

HBO Max maakt er best een goede week van! Deze week voegde men zes seizoenen van series toe, en tien afleveringen van nieuwe series. We duiken erin!

Years and Years (seizoen 1): Years and Years is een episch familiedrama van Russell T. Davies (Queer as Folk). Door de ogen van een hechte familie uit de Britse middenklasse zien we de wereld drastisch veranderen in 15 jaar.

Roadkill (seizoen 1): Peter Laurence is een politieke vrijbuiter die de gewone man aanspreekt. Maar vijanden dreigen zijn persoonlijke en professionele geheimen te ontdekken. Zal zijn bravoure hem redden of zijn ondergang worden?

Les Misérables (seizoen 1): Les Misérables vertelt het verhaal van Jean Valjean, een voormalig veroordeelde die maar niet aan zijn verleden kan ontsnappen. Zijn toekomst wordt bedreigd door zijn aartsvijand; de politieman en voormalige gevangenbewaarder Javert.

Clique (seizoen 1 en 2): Jeugdvriendinnen Holly en Georgia zitten in hun eerste jaar van de universiteit in Edinburgh. Maar als Georgia betrokken raakt bij een elitair groepje jonge vrouwen, denkt Holly dat de meisjes een sinistere band hebben en meer dan vrienden zijn.

Splitting Up Together (seizoen 1): Splitting Up Together is een gewaagd en liefdevol portret van een generatie die, in het midden van hun leven, ineens moeten erkennen en accepteren dat familie in vele soorten en maten komt.

Des (seizoen 1): Dennis Nilsen vermoordde tussen 1978 en 1983 ongemerkt talloze jongens en jonge mannen in zijn appartement. Tot de politie meldingen binnenkreeg van zijn buren, die zeiden dat stukjes huid en bot de afvoer verstopten.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Westworld (S04E02)
Irma Vep (S05E01)
I'll Be Gone in the Dark (S01E07)
Pause with Sam Jay (S02E07)
Mind over Murder (S01E03)
Birdgirl (S02E04)
Wacky Races (S02E05)
Rainbow Ruby (S01E09)
Power Players (S01E45)
De Fabeltjeskrant (S01E03)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix overwint alle andere streamingdiensten met veel gemak
Series / Featured

Netflix overwint alle andere streamingdiensten met veel gemak

Nielsen liet weer een nieuwe toplijst met meest bekeken series zien en die wordt overwonnen door Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things won weer in de streamingstatistieken van Nielsen. Die draaien om de week van 6 juni en zijn dus inmiddels een maand oud. Maar wel gebaseerd op de daadwerkelijke kijkcijfers van alle verschillende streamingdiensten die samenwerken met Nielsen.

Stranger Things wint in de statistiek. Eerder verbrak de serie al het record met 7,2 miljard minuten die gekeken zijn. Deze week waren er nog eens 4,2 miljard minuten aan streams verspreid over de 32 afleveringen in totaal.

De top tien
Stranger Things staat dus bovenaan de toplijst van Nielsen. Nummer twee is The Boys, dat zo'n 919 miljoen minuten gekeken werd over 20 afleveringen.

De nummer drie: Keep Sweet: Pray and Obey van Netflix, met 720 miljoen minuten over vier afleveringen. The Lincoln Lawyer van Netflix trok er 683 miljoen met 10 afleveringen. Nummer vijf is Obi-Wan Kenobi met 682 miljoen minuten over de vier afleveringen die op dat moment beschikbaar waren.

De nummer tien werd afgerond door vier Netflix-series, Peaky Blinders, Ozark, Floor is Lava en First Kill, gevolgd door debuterend serie Ms. Marvel als nummer tien met 249 miljoen minuten.

Deze week vielen de series Wrong Side of the Tracks, Grace and Frankie, het recent geannuleerde Night Sky en Workin' Moms[ uit de top tien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.