search
The CW deelt synopsis van 'Riverdale'-aflevering
Series / Nieuws

The CW deelt synopsis van 'Riverdale'-aflevering

Met de finale van het zesde seizoen van Riverdale in aantocht, heeft The CW een synopsis gedeeld.

Het einde van het zesde seizoen van Riverdale is in aantocht. Om je alvast voor te bereiden, kan je hieronder de synopsis van het verhaal van de volgende aflevering lezen.

De volgende aflevering van Riverdale seizoen 6 heet Chapter One Hundred and Sixteen: The Stand, en het is de eenentwintigste aflevering van het seizoen. De aflevering is 24 juli te zien.

Synopsis Riverdale
De synopsis geeft niet weg, maar dat willen we natuurlijk ook helemaal niet. Wat er gebeurt zien we vanzelf wel.

"Goed tegen slecht - Wanneer Archie en Veronica's poging om te onderhandelen met Percival fout gaat, komen de krachten van goed en slecht eindelijk tegenover te staan, met enkele onverwachte onthullingen als gevolg. Lili Reinhart, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Mädchen Amick, Casey Cott, Vanessa Morgan, Charles Melton, Erinn Westbrook en Drew Ray Tanner zijn er ook in te zien. Cierra Glaude regisseerde de aflevering geschreven door Daniele Iman & Evan Kyle."

Het zesde seizoen van Riverdale wordt tot dusver niet bepaald geweldig ontvangen, dus wachten fans af of de schrijvers het verhaal kunnen redden met een goede afsluiting van het seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen