Nieuwe Mike Flanagan-serie 'The Fall of the House of Usher' klaar met opnames

Nieuwe Mike Flanagan-serie klaar met opnames

De nieuwe Mike Flanagan-serie The Fall of the House of Usher is klaar met filmen.

Niels Arts, 11-07-2022 18:11

Mike Flanagan heeft bijna weer een nieuwe horrorserie voor ons klaar staan, namelijk The Fall of the House of Usher. Het filmen van de serie is onlangs afgerond.
Dat meldt Mike Flanagan op Twitter. Flanagan kennen we van zijn werk aan een paar van de beste horrorseries op Netflix, namelijk The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor en Midnight Mass. Tevens werkte hij aan The Midnight Club, zijn eerst volgende Netflix-serie die in oktober van start gaat.

The Fall of the House of Usher
Zonder dat The Midnight Club het daglicht heeft gezien, staat zijn volgende project al bijna klaar. Filmen voor The Fall of the House of Usher is namelijk onlangs afgerond, waardoor post-productie kan beginnen. Dit meldde hij op Twitter.Mike Flanagan hebben op recordtempo vier series genaamd in drie jaar tijd, en dat ook nog eens tijdens de coronacrisis. Het is een ongekende prestatie. Op Twitter geeft hij aan dat het voelt alsof ze een hoofdstuk af hebben gesloten.

Betekent dit dat hij nu een pauze neemt? Dat is niet definitief, want hij geeft aan terug te keren naar de set, maar wellicht duurt het nu weer even voordat we zijn volgende werk zien.

Maar met The Midnight Club en The Fall of the House of Usher nog in het verschiet, hebben Mike Flanagan-fans nog genoeg om naar uit te kijken de komende tijd.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The Fall of the House of Usher, Mike Flanagan, The Midnight Club, Midnight Mass, The Haunting of Hill House

Populair nieuws