HBO Max maakt er feest van met 15 (!) nieuwe series

HBO Max maakt er feest van met 15 nieuwe series

Het was weer een lekker weekje op HBO Max met behoorlijk veel nieuwe series.

Jim Pedd, 16 juli 2022 11:52

8 nieuwe afleveringen en nog eens 7 nieuwe seizoenen. Daarmee komt de score deze week op 15 nieuwe titels op HBO Max. We duiken erin!

The Anarchists (seizoen 1): Een groep anarchisten emigreert naar Acapulco in Mexico om te ontsnappen aan de macht van naties en banken. Terwijl de beweging groeit, wordt het streven naar een leven zonder staat gesaboteerd door geld, conflicten, drugs en moord.

Who's By Your Side (seizoen 1): Zeng Yung-Jie en Zeng Yung-Chi zijn zussen; Yung-Jie is zachtmoedig, Yung-Chi gaat helemaal voor de liefde. Ze waren allebei jaloers op elkaars huwelijk, maar na een opeenvolging van tegenslagen zijn hun zorgeloze leventjes ingestort...

Tuca & Bertie (seizoen 3): Deze animatiereeks is een comedy over dik bevriende vogels die in hetzelfde appartementencomplex wonen. Tuca, een brutale, zorgeloze toekan, Bertie, een mijmerende zanglijster, en Bertie’s vriendje Speckle, een joviaal, optimistisch roodborstje.

Samurai Jack (seizoen 5): Als de slechte Aku de wereld wil veroveren leert de zoon van de Keizer om een Samurai te worden om hem te verslaan. Maar Aku verbant hem naar de toekomst en de Samurai genaamd Jack begint aan het gevecht van zijn leven.

Edge of the Earth (seizoen 1): Een documentaireserie over avontuurlijke sporters die ongekende toeren uithalen op verre en vaak gevaarlijke bestemmingen over de hele wereld. Elke aflevering komt een andere groep topsporters aan bod die de grenzen van het menselijk vermogen verleggen.

De Fabeltjeskrant (seizoen 1): Na 50 jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! Volg de avonturen van Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever tijdens hun strijd om de Grote Dierenbos-spelen.

The Way Down: God, Greed and the Cult of Gwen Shamblin (seizoen 1): Een onthutsende documentaire over de opkomst van de controversiële Remnant Fellowship, een christelijke kerk gebaseerd op het bereiken van gewichtsverlies, en diens charismatische overleden stichter, Gwen Shamblin Lara.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Pause with Sam Jay (S02E08)
Roswell, New Mexico (S04E05)
Mind Over Murder (S01E04)
Irma Vep (S01E06)
Westworld (S04E03)
Birdgirl (S02E05)
OK K.O.! Jij wordt een held (S02E29)
Mighty Magiswords (S02E44)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws