search

Ons nieuws van zaterdag 16 juli 2022

Volledige vijfde seizoen 'The Resident' nu te streamen op Disney+
Series / Nieuws

Volledige vijfde seizoen 'The Resident' nu te streamen op Disney+

De eerste 10 afleveringen werden eerder dit jaar in januari reeds toegevoegd...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van ziekenhuisseries hebben ongetwijfeld uitgekeken naar het verschijnen van de resterende afleveringen van het vijfde seizoen van The Resident. Wel, dat wachten is nu eindelijk voorbij!

In The Resident volgen we een idealistische jonge arts die onder leiding komt te staan van een behoorlijk harde, maar altijd weer even briljante senior arts. De serie werd goed ontvangen, want het eerste seizoen kan op moment van schrijven op onder meer IMDB rekenen op een score van 7,8/10.

13 extra afleveringen
Fans van ziekenhuisseries konden eerder in januari reeds aan de slag gaan met de eerste 10 afleveringen van het vijfde seizoen van The Resident. Het zou echter nog wel even gaan duren vooraleer ook de resterende dertien aan het aanbod van streamingdienst Disney+ zouden worden toegevoegd. Dat wachten is nu gelukkig voorbij.

The Resident komt van de hand van Amy Holden Jones, Hayley Schore en Roshan Sethi. De cast van de reeks bestaat dan weer uit namen als Matt Czuchry, Manish Dayal, Bruce Greenwood, Malcolm-Jamal Warner en Emily VanCamp. Ook Tasso Feldman, Shaunette Renée Wilson, Denitra Isler, Jane Leeves en Jessica Miesel maken deel uit van de cast.

Heb je nog helemaal niets gezien van het vijfde seizoen van deze reeks en wil je alvast een voorsmaakje krijgen? Dat kan met de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen van 'Loki' verwelkomt nieuw castlid
Series / Nieuws

Tweede seizoen van 'Loki' verwelkomt nieuw castlid

De absolute hoofdrol blijft uiteraard nog steeds weggelegd voor Tom Hiddleston...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van de Marvel-serie Loki verwelkomt een nieuw castlid. Het gaat hierbij om Rafael Casal. Casal kan je onder meer kennen van Blindspotting en Bad Education.

Het eerste seizoen van de serie Loki kon meteen rekenen op heel wat interesse. De reeks scoort ook goed op de gespecialiseerde websites. Onder meer op IMDB kan ze bijvoorbeeld rekenen op een score van 8,2/10.

Dat er nog een tweede seizoen zou verschijnen stond eigenlijk wel zo goed als vast. Op moment van schrijven zijn er daar evenwel nog niet zoveel details over bekend. Ook een releasedatum werd tot dusver nog niet gecommuniceerd.

Disney+
De cast van Loki bestaat in eerste instantie uiteraard uit namen zoals bijvoorbeeld Tom Hiddleston (die de hoofdrol speelt), Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw en Sophia Di Martino. Daar komt nu dus ook al zeker Rafael Casal bij.

Ben jij benieuwd naar het eerste seizoen van Loki? Dan kan je deze bekijken op streamingdienst Disney+. De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje van wat je daar nu precies van kan verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Disney+-serie 'Ms. Marvel'
Recensie

Recensie Disney+-serie 'Ms. Marvel'

Een tienerdroom die uitkomt is op zichzelf al interessant genoeg, maar de makers wilden meer. Veel meer.

Regie: Adil El Arbi, Bilall Fallah, Meera Menon, e.a. | Cast: Iman Vellani (Kamala Kahn), Matt Lintz (Bruno Carelli), Alysia Reiner (Agent Deever), Nimra Bucha (Najma), Zenobia Schroff (Muneeba Kahn), Yasmeen Fletcher (Nakia), Rish Shah (Kamran), e.a. | Aantal afleveringen: 6 | Speelduur: 38-49 minuten | Jaar: 2022

Er lijken twee soorten Marvel-series te zijn: degene met een consistent plot, zoals Wandavision en Loki, en degene die alle kanten op gaan, zoals Moon Knight en nu ook Ms. Marvel. Gelukkig is de laatstgenoemde serie bubbelig genoeg om het vermakelijk te houden, met dank aan een zelfbewuste doch charmante hoofdrolspeelster.

De fris eigenzinnige puber Kamala is fan van Captain Marvel, de blonde superheldin die meehielp het universum van Thanos' ondergang te redden. Als je geen idee hebt wat dat allemaal inhoudt: geen probleem, het verhaal van deze serie staat verder geheel op zichzelf. Tijdens het neuzen door dozen komt Kamala een armband tegen, die perfect past bij het kostuum dat ze aantrekt naar een superheldenconventie. Zodra ze het accessoire om haar pols slaat, ontwaakt het de eigen kracht die ze al die tijd in haar bleek te hebben. Kamala is nu zelf een superheld.

Als je nog een tiener bent, is dat zowel cool als onhandig. Niet dat een serie daar al volledig mee gevuld is, maar er hoeft ook weer niet heel veel te worden toegevoegd om het boeiend te maken. Blijkbaar dachten de makers daar anders over. Al gauw worden personages geïntroduceerd die verbonden zijn aan de geheimzinnige armband en hun eigen agenda hebben. Aangezien Kamala een Pakistaanse achtergrond heeft, biedt het specifieke doel van deze personages een mooie metafoor voor hoe in de vorige eeuw miljoenen moslims hun thuisland India moesten achterlaten en andersgelovigen Pakistan moesten verruilen voor India.

Nee, ook dat was niet voldoende. Wel té subtiel, want het Pakistan-India-issue wordt letterlijk besproken, op een simplistische manier. Je kunt nog meer wendingen verwachten die alle aandacht wegtrekken van de tijd die besteed had kunnen worden aan uitleg over de personages die terug naar hun 'thuis' willen, of de ontwikkeling van Kamala en het besef dat ze nu een held kan zijn. Definitief geen slechterik, want 'brave meid' is een van de weinige karaktertrekken die ze krijgt.

Verder is het titelpersonage een 'quicky girl'. Zeker geen outcast, maar ze zit op school niet in het populaire kliekje, en haar moeder is de zoveelste stereotype ouder die haar dochter in een bepaalde richting wil duwen. Dat Kamala zo'n grappig en eigenzinnig personage is, daar lijkt vertolkster Iman Vellani prima van op de hoogte. Op bepaalde momenten ligt het er iets te dik bovenop, maar over het algemeen komt ze er toch mee weg. Ze gaat lekker mee in de wannabe Scott Pilgrim vs. The World-momenten waarin de realiteit buigt voor bewegende animatie op de muren en musicalmomentjes.

Die luchtige stijl is een andere reden waarom Ms. Marvel uiteindelijk toch prima vermaak biedt. Het is onbedoeld zowaar het avontuur geworden dat voorkomt uit het hoofd van een getalenteerde tiener die het vak van verhalen vertellen nog onder de knie moet krijgen, maar al wel genoeg creativiteit bezit om er iets leuks van te maken. Bij Marvel is humor nooit afwezig, en hun beste grappen zijn altijd de droge momenten waarop een personage iets onverwachts doet (zoals Thor die zijn wereldberoemde hamer even ophangt aan een kapstok). Ook daarin schiet Ms. Marvel niet tekort.

Evenmin in de cliffhanger aan de slot. Zelfs al was deze serie genadeloos geflopt, dan ga je Ms. Marvel gegarandeerd toch weer zien. En dat vervolg, in de vorm van een speelfilm, gaat geheid een succes worden door de toevoeging van één verrassingselement dat in de korte scène vlak voor het einde wordt geïntroduceerd. Hopelijk zal het plot van die film wat minder overdadig zijn.

★★★☆☆

Ms. Marvel is te zien bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Punisher'-acteur Jon Bernthal is een 'American Gigolo' in eerste trailer
Series / Nieuws

'Punisher'-acteur Jon Bernthal is een 'American Gigolo' in eerste trailer

Een heel andere rol dan we gewend zijn van de bad ass acteur uit The Walking Dead en The Punisher.

Showtime heeft een trailer online geplaatst van American Gigolo, een serie die gebaseerd is op de gelijknamige film van Paul Schrader uit 1980. Richard Gere speelde toen de hoofdrol, maar wordt nu vervangen door Jon Bernthal (The Punisher, The Walking Dead).

Het verhaal gaat over Julian Kaye (Bernthal), die, na 15 jaar ten onrechte in de bak te hebben gezeten, vrijkomt en de complexe relaties met zijn voormalige minnares Michelle (Gretchen Mol), zijn moeder en de mensen die hem hebben verraden, wil oppakken.

Een nieuw leven
Julian worstelt ondertussen met de balans tussen zijn voormalige leven als escort en de man die hij nu is.

Rechercheur Sunday (Rosie O'Donnell) zoekt daarnaast naar de waarheid rondom de moord waardoor Julian al die jaren in de gevangenis belandde. En dat lijkt onderdeel te zijn van een veel groter complot.

American Gigolo is vanaf 9 september a.s. te streamen via Showtime. Bekijk hieronder de trailer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze hitserie is nog altijd het meest illegaal gedownload ter wereld
Series / Nieuws

Deze hitserie is nog altijd het meest illegaal gedownload ter wereld

Game of Thrones is al jaren geleden afgerond, maar de serie heeft nog steeds een koppositie.

In 2019 werd de hitserie Game of Thrones afgerond, maar nog altijd blijkt dat de serie erg geliefd is. Dit blijkt uit nieuwe data over de meest illegaal gedownloade series.

Een nieuwe studie heeft nu onthuld dat Game of Thrones de populairste serie van dit jaar is (in ieder geval tot nu toe) bij online dieven.

Game of Thrones en andere series
De studie is uitgevoerd door Uswitch, dat kijkt naar de meest voorkomende internationale Google-zoekvolumes van populaire piraterij-zoektermen om de meest illegale tv-programma's, videogames, films en software te bepalen.

Game of Thrones blijft populair bij piraten, aangezien de fantasy-dramaserie in 2022 werd gerangschikt als de meest gepirateerde tv-serie met 8.560 maandelijkse zoekopdrachten naar illegale streams.

Andere titels in de lijst zijn Euphoria, Friends, Family Guy, Attack on Titan, Chicago Fire, Peaky Blinders, The Office, The Walking Dead, Breaking Bad, Ted Lasso, Modern Family, Elite, Grey's Anatomy en Vikings.

Nog altijd veel piraterij
Piraterij is jarenlang een groot probleem geweest voor televisienetwerken in de hoop zoveel mogelijk kijkers naar hun serie te laten kijken. Maar ondanks alle inspanningen om online piraterij te bestrijden, wordt illegale video nog steeds goed voor ongeveer 230 miljard views per jaar.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Spider-Man'-acteur pakt nieuwe grote rol
Series / Nieuws

'Spider-Man'-acteur pakt nieuwe grote rol

Andrew Garfield wordt in een miniserie de Britse ondernemer Richard Branson.

Acteur Andrew Garfield gaat de Britse ondernemer Richard Branson portretteren in de miniserie Hot Air, een productie van Universal International Studios.

Deadpool 2-regisseur David Leitch zal het project leiden waar op dit moment meerdere grote platforms om strijden.

Paddington 2-schrijver Jon Croker schrijft de zesdelige serie die gebaseerd is op het boek Dirty Tricks van onderzoeksjournalist Martyn Gregory en volgt de fascinerende, buitensporige opkomst van Virgin Airways.

Richard Branson en Virgin Airways
De serie gaat over hoe Virgin Atlantic de dominantie van British Airways op de Britse markt begon te bedreigen en de 'vuile' campagne die British Airways startte. Deze belandde uiteindelijk voor de rechter in een rechtszaak die aan de vooravond van het proces werd beslecht.

Croker en Garfield zijn samen met 87North de producenten. Garfield lijkt hot in de tv-wereld. Hij heeft haalde recent zijn eerste Emmy-nominatie op voor zijn rol in de miniserie Under the Banner of Heaven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max maakt er feest van met 15 (!) nieuwe series
Series / Featured

HBO Max maakt er feest van met 15 (!) nieuwe series

Het was weer een lekker weekje op HBO Max met behoorlijk veel nieuwe series.

8 nieuwe afleveringen en nog eens 7 nieuwe seizoenen. Daarmee komt de score deze week op 15 nieuwe titels op HBO Max. We duiken erin!

The Anarchists (seizoen 1): Een groep anarchisten emigreert naar Acapulco in Mexico om te ontsnappen aan de macht van naties en banken. Terwijl de beweging groeit, wordt het streven naar een leven zonder staat gesaboteerd door geld, conflicten, drugs en moord.

Who's By Your Side (seizoen 1): Zeng Yung-Jie en Zeng Yung-Chi zijn zussen; Yung-Jie is zachtmoedig, Yung-Chi gaat helemaal voor de liefde. Ze waren allebei jaloers op elkaars huwelijk, maar na een opeenvolging van tegenslagen zijn hun zorgeloze leventjes ingestort...

Tuca & Bertie (seizoen 3): Deze animatiereeks is een comedy over dik bevriende vogels die in hetzelfde appartementencomplex wonen. Tuca, een brutale, zorgeloze toekan, Bertie, een mijmerende zanglijster, en Bertie's vriendje Speckle, een joviaal, optimistisch roodborstje.

Samurai Jack (seizoen 5): Als de slechte Aku de wereld wil veroveren leert de zoon van de Keizer om een Samurai te worden om hem te verslaan. Maar Aku verbant hem naar de toekomst en de Samurai genaamd Jack begint aan het gevecht van zijn leven.

Edge of the Earth (seizoen 1): Een documentaireserie over avontuurlijke sporters die ongekende toeren uithalen op verre en vaak gevaarlijke bestemmingen over de hele wereld. Elke aflevering komt een andere groep topsporters aan bod die de grenzen van het menselijk vermogen verleggen.

De Fabeltjeskrant (seizoen 1): Na 50 jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! Volg de avonturen van Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever tijdens hun strijd om de Grote Dierenbos-spelen.

The Way Down: God, Greed and the Cult of Gwen Shamblin (seizoen 1): Een onthutsende documentaire over de opkomst van de controversiële Remnant Fellowship, een christelijke kerk gebaseerd op het bereiken van gewichtsverlies, en diens charismatische overleden stichter, Gwen Shamblin Lara.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Pause with Sam Jay (S02E08)
Roswell, New Mexico (S04E05)
Mind Over Murder (S01E04)
Irma Vep (S01E06)
Westworld (S04E03)
Birdgirl (S02E05)
OK K.O.! Jij wordt een held (S02E29)
Mighty Magiswords (S02E44)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Negen series zijn deze week nieuw op Disney+
Series / Featured

Negen series zijn deze week nieuw op Disney+

Disney+ voegde 9 toffe titels nieuw toe aan zijn aanbod, dit is het overzicht.

Vier series met nieuwe seizoenen en vijf afleveringen. Dat is de oogst van weer een nieuwe week op Disney+. We zetten de nieuwste toevoegingen van je op een rij.

The Wonder Years (seizoen 1): Dit is het verhaal van de familie Williams, eind jaren zestig, gezien door de ogen van de fantasierijke Dean. Hij is 12 en blikt met hoop en humor terug op zijn jeugd.

The Resident (seizoen 5): The Resident is een serie die draait om de laatste opleidingsjaren van een jonge arts. De ware toedracht van hoe het eraan toegaat in ziekenhuizen wordt blootgelegd.

Solar Opposites (seizoen 3): Korvo, Terry en kindreplica's Yumyulack en Jesse komen van de planeet Shlorp. Ze storten neer op Aarde en moeten hun toevlucht nemen in Midden-Amerika.

Lion Kingdom (seizoen 1): Deze drie programma's van elk een uur behandelen de verschillende landschappen die deel uitmaken van het koninkrijk der leeuwen en onderzoeken de rol die de koning der dieren in elk landschap speelt.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Only Murders in the Building (S02E04)
Ms. Marvel (S01E06)
El Galán. La TV cambió, él no (S01E06)
Big Sky (S02E14)
9-1-1: Lone Star (S03E15)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie onthult zijn schurk
Series / Foto's

'Lord of the Rings'-serie onthult zijn schurk

In The Lord of the Rings: The Rings of Power ziet Sauron er heel anders uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power onthult gaandeweg meer en meer van wat we mogen verwachten. Langzaamaan worden bijvoorbeeld alle personages onthuld in de serie.

Een van de personages die echter nog niet onthuld was van The Lord of the Rings: The Rings of Power, is Sauron. Hem lijken we nu dan eindelijk te zien!

The Lord of the Rings: The Rings of Power
In de werken van J.R.R. Tolkien is Sauron in de Tweede Era van Midden-Aarde geen gruwelijke schurk met een gevaarlijk zwart harnas aan en een knots bij zich. In plaats daarvan heeft hij zich gehuld in een menselijke vorm en heet hij Annatar.

Sauron staat dan nog bekend als de Lord of Gifts, en is er op uit om Midden-Aarde te misleiden en de volkeren te onderwerpen met zijn ringen.

Dat leidt uiteindelijk natuurlijk ook tot het maken van de ene Ring, die zoveel problemen zou veroorzaken. Hieronder zie je een foto van een personage in The Lord of the Rings: The Rings of Power, dat misschien wel Sauron is:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys'-acteur wilde per se helemaal naakt gaan
Series / Nieuws

'The Boys'-acteur wilde per se helemaal naakt gaan

The Boys toont weer een personage dat helemaal naakt is, op verzoek van de acteur zelf.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn weinig series die zo schokkend weet te zijn als The Boys op dit moment, en dat ook effectief keer op keer doet. Of het nou gaat om iemand die bedekt is met de ingewanden van een walvis, of Termite die per ongeluk zijn sekspartner opblaast, de serie grijpt elke kans om weer iets te laten zien dat niet zomaar naar tv kan.

Daarom zal het extra verrassend zijn dat een van de relatief tamme naaktscènes iets is waar echt voor gevochten moest worden.

Naakt in The Boys
In een interview met Digital Spy vertelt acteur Tomer Capone, die de rol van Frenchie speelt in de serie, zijn brute moment in aflevering 6 oorspronkelijk niet naakt zou zijn.

Frenchie zou in aflevering zes eigenlijk smerig ondergoed dragen. Maar Capone wilde dat hij helemaal naakt zou zijn.

"Aflevering 6, als Little Nina Frenchie weet te vangen. Oorspronkelijk zou Frenchie een soort vieze onderbroek dragen of iets wat daarop lijkt. En ik zei: 'Nee, hij moet naakt zijn'. Ik vond dat het enige juiste."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Criminal Minds'-fans zijn boos over de revival
Series / Nieuws

'Criminal Minds'-fans zijn boos over de revival

Spencer Reid ontbreekt straks in de nieuwe Criminal Minds-serie en dat vinden fans niks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Criminal Minds krijgt een reboot. Maar Spencer Reid zit er niet in en fans vinden dat vreselijk.

Spencer Reid werd gespeeld door acteur Matthew Gray Gubler en is een van de twee BAU-profilers die in de serie zaten toen deze in 2005 begon. En hij bleef helemaal tot het einde van Criminal Minds in 2020. De andere is A.J. Cooks Jennifer Jarreau.

Criminal Minds-terugkeer
Reid was een integraal onderdeel van het verhaal en speelde een cruciale rol. Maar hij keert dus niet terug voor de revival van Paramount+.

Een jaar na het einde van Criminal Minds op CBS, liet Paramount al weten dat er aan een reboot gewerkt zou worden.

Het project van de grond krijgen bleek echter complex, zo moeilijk zelfs dat er even over gesproken werd om ermee te stoppen. Gelukkig lukte het eindelijk om de revival te maken en hoorden we deze week eindelijk dat hij er ook echt komt.

Maar nu blijkt dus dat Gubler er niet in zit, waarmee het personage Spencer Reid ontbreekt. Fans zijn teleurgesteld:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-fantheorie dan eindelijk bevestigd
Series / Nieuws

'Stranger Things'-fantheorie dan eindelijk bevestigd

Fans van Stranger Things denken al jaren dat Will gay is en dat blijkt te kloppen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de eerste batch afleveringen van de serie Stranger Things seizoen 4, leken er meerdere hints te zijn naar de seksualiteit van hoofdpersoon Will. Fans dachten al dat Will mogelijk op mannen zou vallen, en nu is dat dan eindelijk bevestigd.

In volume 2 van Stranger Things vertelt Will vol passie tegen Mike hoe belangrijk hij is voor de mensen om hem heen. Hij doet alsof dat verhaal over Eleven gaat, maar hoe hij huilde na die speech, wees erop dat Will mogelijk over zijn eigen gevoelens sprak.

Stranger Things-theorie bevestigd
Noah Schnapp bevestigt tijdens een interview met Variety dat Will inderdaad homoseksueel is. En al sinds het eerste seizoen zou ernaar gehint worden dat hij op mannen valt.

"Natuurlijk werd daarnaar gehint in seizoen 1. Het zat er altijd al een beetje in, maar je wist het gewoon nooit echt. Was het gewoon dat hij langzamer opgroeide dan zijn vrienden? Nu hij ouder geworden is, is het heel duidelijk gemaakt", begon Schnapp.

"Nu is honderd procent zeker dat hij gay is en van Mike houdt. Het was lang een langzaam verhaal. Ik denk dat het prachtig gedaan is, omdat het zo gemakkelijk is om iemand in een keer homo te maken. Mensen komen naar mij toe en - ik was laatst in Parijs en een veertigjarige man kwam naar mij toe en zei: 'wow, die Will is geweldig, ik was precies zoals hem als kind'. Dat maakte mij zo blij dat te horen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon'-troon is nog enger dan in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'House of the Dragon'-troon is nog enger dan in 'Game of Thrones'

House of the Dragon bevat een Iron Throne die wel heel scherp is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Game of Thrones-fans krijgen komende maand de kans om terug te keren naar de wereld van Westeros, als de serie House of the Dragon dan eindelijk van start gaat.

De serie House of the Dragon is een prequel en speelt zich honderden jaren voor het origineel af. We zien heel wat verschillen tussen de twee series, maar eentje die misschien wel erg interessant en ergens onverwacht is, is de Iron Throne zelf.

House of the Dragon is anders
EW laat weten in een nieuw nummer, dat de Iron Throne op House of the Dragon gemaakt is met echte zwaarden.

Daardoor is deze nu echt veel gevaarlijker dan in de vorige serie. De crew moest zelfs hekjes neerzetten en tussen takes door tennisballen op de zwaarden prikken om te voorkomen dat iemand zichzelf per ongeluk zou verwonden.

"We moesten letterlijk hekjes neerzetten toen we hem bouwden," aldus co-showrunner Miguel Sapochnik. "Sommigen zijn echte zwaarden. En ja, het is daardoor net zo gevaarlijk als in de boeken."

Over een maand gaat House of the Dragon van start.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.