search
3 nieuwe series op Netflix en HBO Max die zeer de moeite waard zijn
Series / Featured

3 nieuwe series op Netflix en HBO Max die zeer de moeite waard zijn

HBO Max en Netflix hebben deze week de meest interessante nieuwe titels.

Elke week lichten we weer drie nieuwe series uit die je kan verwachten en vermoedelijk niet wilt missen op de grootste streamingdiensten van dit moment: Netflix, Disney+, Prime Video en HBO Max.

Deze week hebben we Luther, waarvan de vijf seizoenen op HBO Max komen te staan, maar ook Parks & Recreation waarvan alle zeven seizoenen naar HBO Max komen en de serie Virgin River van Netflix. Kortom: een lekkere week!

VANAF 18 JULI OP HBO MAX
LUTHER (seizoen 1 t/m 5): John Luther is een rechercheur die werkt voor de Serious Crime Unit. Hij is obsessief, soms gewelddadig en betaalt een hoge prijs voor zijn toewijding aan zijn werk. Nooit kon hij zich helemaal beschermen tegen de duisterheid waarmee hij moet dealen.

VANAF 18 JULI OP HBO MAX
PARKS & RECREATION (seizoen 1 t/m 7): De absurde dingen die een groepje ambtenaren van een stadje van Indiana meemaken terwijl ze proberen hun stad een betere plek te maken.

VANAF 20 JULI OP NETFLIX
Virgin River (seizoen 4): Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen