Tipje van de sluier opgelicht voor 'Riverdale' seizoen 6 finale

Met de finale van Riverdale seizoen 6 in zicht, heeft The CW een synopsis van het verhaal gedeeld.

Niels Arts, 19-07-2022 15:20

Het einde van Riverdale seizoen 6 is in zicht. De laatste aflevering, "Night of the Comet", verschijnt op zondag 31 juli. Lees hieronder de synopsis van het verhaal.
Gedurende seizoen 6 van Riverdale hebben Archie en zijn maten te maken met Percival Pickens (Chris O'Shea), die afstamt van General Pickens, die ooit het dorp stichtte. De finale belooft dit conflict goed in beeld te brengen.

Synopsis Riverdale seizoen 6
Dat blijkt wel uit de synopsis, waar verder niet heel veel nuttige informatie uit te halen valt. Fans zullen dus moeten wachten tot volgende week zondag voordat ze écht antwoorden krijgen.

"Archie en de gang spannen samen om Riverdale te redden van de grootste bedreiging die het dorp ooit heeft meegemaakt. Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Mädchen Amick, Casey Cott, Vanessa Morgan, Charles Melton, Erinn Westbrook en Drew Ray Tanner zijn er ook in te zien. Gabriel Correa regisseerde de aflevering geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa en Aaron Allen."

"Chapter One Hundred and Seventeen: Night of the Comet" is de tweeëntwintigste en laatste aflevering van Riverdale seizoen 6. Op zondag 31 juli is deze finale te checken.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Riverdale, Synopsis, The CW, finale

Populair nieuws