Netflix hitserie 'Cobra Kai' heeft een glansrijke toekomst!

De co-showrunner van de serie liet weten dat het nog lang niet afgelopen zal zijn met de Miyagi Verse.

Mitchell van Vuren, 19-07-2022 15:21

De wereld van Cobra Kai is volledig aan het opbloeien sinds de nieuwe serie uit 2018. Het vijfde seizoen wordt bijna uitgebracht, maar de co-showrunner Jon Hurwitz is alvast bezig seizoen 6 veilig te stellen op sociale media. En misschien wel meer? De fans vinden het allemaal niet gek.
De serie Cobra Kai keert terug naar de origine van de klassieker The Karate Kid en toont het bekende verhaal uit het onbekende perspectief van het personage Johnny Lawrence. De serie werd echter zo populair dat er meerdere seizoenen volgden, zodat er nieuwe personages en verhaallijnen geïntroduceerd moesten worden.

De wereld van Cobra Kai, oftewel de Miyagi Verse, bestaat nu uit vier films van 1984 tot 1994 en de huidige serie. Maar, buiten de canon zijn er ook een geanimeerde serie over het karatekind te vinden, net als een remake met Jackie Chan en Jaden Smith uit 2010, waarbij karate is vervangen door kungfu.

Wat heeft de toekomst te bieden voor Cobra Kai?
Jon Hurwitz vertelde op sociale media meer over de mogelijkheid voor een zesde seizoen, en misschien zelfs wel meer, tegen gretige fans. Ook verheldert hij dat een zesde seizoen nog niet officieel is bevestigd door Netflix, maar dat het hele team dat wel zou hopen.

Lees de Tweets hieronder.Maar eerst komt op 9 september nog het vijfde seizoen uit van Cobra Kai op Netflix!

Bron: ScreenRant

Lees meer over: cobra kai, miyagi, Johnny Lawrence, jon hurwitz, the karate kid, miyagi verse, netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader