search
'Bones' krijgt tiende seizoen
Series / Nieuws

'Bones' krijgt tiende seizoen

De succesvolle misdaadserie gaat door!

FOX heeft de serie Bones verlengd voor een tiende seizoen. Dit werd gisteren aangekondigd door Kevin Reilly, Voorzitter van Entertainment bij het productiehuis. Het achtste seizoen van de serie werd gemiddeld 9,52 miljoen keer bekeken, en de verwachting is dat die cijfers bij het negende seizoen (waar men nu mee bezig is) hetzelfde zijn.


"Gedurende negen seizoenen is 'Bones' uitgegroeid tot een van de belangrijkste pilaren van onze programmaring. De serie weet zoals geen ander iets los te maken bij fans," vertelde Reilly. "Onze kijkers hebben Emily, David en de volledige cast en personages van 'Bones' als hun eigen onthaald en ik denk dat ze het geweldig gaan vinden wat Hart Hanson en Stephen Nathan voor het tiende seizoen gepland hebben!"

In Bones lossen forensisch onderzoeker Dr. Temperance "Bones" Brennan (Emily Deschanel) en FBI Special Agent Seeley Booth (David Boreanaz) misdaden op aan de hand van menselijke resten. In het 2014-15 seizoen zal de serie de mijlpaal van de 200ste aflevering bereiken.

Bones is in Nederland op zondagen op RTL4 om 22:50 te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen