search

Ons nieuws van vrijdag 31 januari 2014

Veel foto's 'Game of Thrones' seizoen 4
Series / Foto's

Veel foto's 'Game of Thrones' seizoen 4

We zien veel nieuwe gezichten, maar ook oude bekenden.

Het duurt nog maar een paar weken voordat het vierde seizoen van Game of Thrones van start gaat, en dus is de promotiemachine gaan werken. Vandaag heeft HBO maar liefst zeventien nieuwe foto's vrijgegeven van het nieuwe seizoen van de serie. Daarop komen veel nieuwe personages voorbij, maar ook oude bekenden.

Maar eerst de nieuwelingen. De co-bedenker van de populaire BBC-serie Sherlock, Mark Gatiss, heeft een rol gekregen in de show. Hij speelt schuldeiser Tycho Nestoris. Verder speelt Pedro Pascal de rol van Prince Oberyn Martell of Dorne, en Indira Varme zijn vriendin, Ellaria Sand. Nederlander Michiel Huisman speelt de rol van Daario Naharis, een nieuwe liefde voor Daenerys (Emilia Clarke).

Verder keren uiteraard veel oude bekenden terug (teveel om allemaal te noemen): Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Maisie Williams (Arya Stark), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Jack Gleeson (Joffrey Baratheon), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Charles Dance (Tywin Lannister), Carice van Houten (Melisandre) en Stephen Dillane (Stannis Baratheon).

In dit nieuwe seizoen, dat op de tweede helft van A Storm of Swords, een deel van het boek A Feast For Crows en zelfs een deel van A Dance of Dragons, is gebaseerd, kunnen we een hoop vuurwerk verwachten. Vooral de negende aflevering belooft volgens traditie weer flink wat vuurwerk. Neil Marshall regisseerde die aflevering, en kreeg weer een groot budget om een veldslag te verfilmen. Game of Thrones seizoen vier is vanaf 6 april in de Verenigde Staten te zien. In Nederland volgt telkens één dag later een nieuwe aflevering, op HBO.

Arya (Maisie Williams) & the Hound (Rory McCann)


Daario (Michiel Huisman)


Daenerys (Emilia Clarke) & Daario (Michiel Huisman)


Daenerys (Emilia Clarke) & Missandei (Nathalie Emmanuel)


Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)


Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) & Cersei (Lena Headey)


Joffrey Baratheon (Jack Gleeson)


Joffrey Baratheon (Jack Gleeson)


Jon Snow (Kit Harington)


Margaery (Natalie Dormer) & Olenna (Diana Rigg)


Oberyn (Pedro Pascal) & Ellaria (Indira Varme)


Sam (John Bradley)


Sansa (Sophie Turner) & Tyrion (Peter Dinklage)


The Hound (Rory McCann)


Tyrion (Peter Dinklage) & Shae (Sibel Kekilli)


Tywin (Charles Dance)


Ygritte (Rose Leslie) & Tormund (Kristofer Hivju)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook Ryu uit 'Street Fighter: Assassin's Fist' onthuld
Series / Posters

Ook Ryu uit 'Street Fighter: Assassin's Fist' onthuld

Acteur Mike Moh geeft gestalte aan het bekende game-personage.

Een paar dagen geleden kregen we al een eerste blik op het personage Ken Master (Christian Howard) uit de toekomstige web-serie Street Fighter: Assassin's Fist. Nu is ook Mike Mohs personage Ryu onthuld, zoals hierboven te zien.

Het verhaal van de web-serie volgt de beginjaren van Ryu (Mike Moh) en Ken, die laatste beoefenaars van een oude vechtstijl die Ansatsuken (Assassin's Fist) wordt genoemd. Eerder verscheen al de soortgelijke en succesvolle Mortal Kombat: Legacy, waarvan al twee web-seizoenen te zien waren.

Hieronder ook de eerder dit jaar verschenen poster:






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo 'Arrow' aflevering 'Heir to the Demon'
Series / Trailer

Promo 'Arrow' aflevering 'Heir to the Demon'

Nysse Al Ghul maakt haar opwachting in deze aflevering.

[video_embed]118[/video_embed]

Gisteren was er nog een eerste blik op Nyssa al Ghul in DC-serie Arrow. Dat personage maakt, gespeeld door Katrina Law, in de eerstvolgende aflevering haar debuut, en voor die aflevering is nu een promo vrijgegeven. Die kun je hierboven bekijken.

Deze dertiende aflevering van Arrow draagt de titel Heir to the Demon, die lijkt te refereren naar het nieuwe personage. De synopsis voor de aflevering is als volgt. "Oliver en Lance proberen Sara ervan te overtuigen om in Starling City te blijven. Ze herenigen zich met Laurel en Dinah, maar dan komt Sara's collega in de League of Assassins, Nysse, naar de stad. Zij wil Sara mee terug nemen, maar die weigert. Als ze dat hoort, besluit Nysse om Dinah te kidnappen. Dan realiseert Sara dat ze haar familie in gevaar brengt door te blijven, en overweegt ze om zich weer bij de League of Assassins te voegen…"

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste volledige trailer 'From Dusk Till Dawn: The Series'
Series / Trailer

Eerste volledige trailer 'From Dusk Till Dawn: The Series'

Of dit een succes wordt?



Na een aantal foto's en korte teasers, is er nu eindelijk de eerste volledige trailer van de aankomende release From Dusk Till Dawn: The Series. Het is een spinoff van de populaire film van regisseur Robert Rodriguez.

In de serie volgen we bankrover Seth Gecko (D.J. Cotrona) en zijn gewelddadige en onvoorspelbare broer Richard Gecko (Zane Holtz). Ze worden door de FBI en Texas Rangers Earl McGraw (Don Johnson) en Freddie Gonzalez (Jesse Garcia), nadat een van hun bankovervallen op een slachting uitdraaide.

De serie begint op 11 maart op de nieuwe zender El Rey Network. Of en wanneer de serie naar Nederland komt, is niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bones' krijgt tiende seizoen
Series / Nieuws

'Bones' krijgt tiende seizoen

De succesvolle misdaadserie gaat door!

FOX heeft de serie Bones verlengd voor een tiende seizoen. Dit werd gisteren aangekondigd door Kevin Reilly, Voorzitter van Entertainment bij het productiehuis. Het achtste seizoen van de serie werd gemiddeld 9,52 miljoen keer bekeken, en de verwachting is dat die cijfers bij het negende seizoen (waar men nu mee bezig is) hetzelfde zijn.

"Gedurende negen seizoenen is 'Bones' uitgegroeid tot een van de belangrijkste pilaren van onze programmaring. De serie weet zoals geen ander iets los te maken bij fans," vertelde Reilly. "Onze kijkers hebben Emily, David en de volledige cast en personages van 'Bones' als hun eigen onthaald en ik denk dat ze het geweldig gaan vinden wat Hart Hanson en Stephen Nathan voor het tiende seizoen gepland hebben!"

In Bones lossen forensisch onderzoeker Dr. Temperance "Bones" Brennan (Emily Deschanel) en FBI Special Agent Seeley Booth (David Boreanaz) misdaden op aan de hand van menselijke resten. In het 2014-15 seizoen zal de serie de mijlpaal van de 200ste aflevering bereiken.

Bones is in Nederland op zondagen op RTL4 om 22:50 te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen