search
Krijgt de successerie 'Alba' een vervolg op Netflix?
Series / Nieuws

Krijgt de successerie 'Alba' een vervolg op Netflix?

De reeks neemt momenteel de tweede plaats in, in de top 10 van Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Spaanse series en Netflix, het blijft een bijzonder geslaagd huwelijk. Dat bewijst nu ook weer de successerie Alba. De enorme populariteit waar de serie op kan rekenen doet de fans in ieder geval afvragen of er nog een vervolg zal verschijnen of niet.

Laat ons eerst even kort in het verhaal duiken van Alba. De serie draait namelijk rond het personage Alba die op een ochtend wakker wordt op een strand. Ze herinnert zich niets meer, maar moet wel vaststellen dat ze werd verkracht. Uiteindelijk komt ze er wel achter wie haar heeft verkracht en dat blijken geen onbekenden te zijn geweest...

Groot succes
Voor de serie Alba geldt dat ze een groot succes is. In de huidige top 10 van Netflix prijkt ze dan ook trots op de tweede plaats. Heel wat fans hebben genoten van het eerste seizoen van de reeks, maar stellen zich de vraag of er ook nog een vervolg zal verschijnen of niet.

Een tweede seizoen werd tot dusver in ieder geval nog niet aangekondigd. Betekent dat, dat er ook echt geen vervolg meer zal komen? Dat is uiteraard nog niet zeker. Niet alleen de fans zijn lovend over de reeks, dat geldt ook voor de critici. De kans bestaat dus zomaar dat er nog een vervolg zal verschijnen.

Mocht op een bepaald ogenblik bekend worden gemaakt dat er een vervolg komt op Alba lees je dat uiteraard hier op Serietotaal!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen