search
David Harbour (Stranger Things) en Pedro Pascal in nieuwe dodelijke detectiveserie op HBO Max
Series / Nieuws

David Harbour (Stranger Things) en Pedro Pascal in nieuwe dodelijke detectiveserie op HBO Max

David Harbour (Stranger Things) en Pedro Pascal (The Mandaorian) bundelen hun krachten in de detectiveserie.

De twee acteurs David Harbour en Pedro Pascal hebben tot nu toe een prima loopbaan gehad in de televisiewereld, maar nu mogen ze zich echt gaan bewijzen met een eigen, serieuze serie over een waargebeurd detectiveverhaal. My Dentist's Murder Trial zal worden gemaakt door HBO en belooft een bloedstollend plot te geven voor de acteurs om helemaal los te gaan.

Beide mannen hebben al mooie rollen mogen spelen de laatste jaren. David Harbour heeft zichzelf de laatste tijd bijzonder geliefd gemaakt met zijn rol als Jim Hopper in Stranger Things, maar Pascal mag er ook wezen. Hij speelt Din Djarin om The Mandalorian en in The Book of Bobba Fett.

HBO ontwikkelt nu met hen de serie My Dentist's Murder Trial, waarin het duo de hoofdrollen zal spelen. Deadline meldt dat Steve Conrad de serie zal gaan schrijven, en verder de pilot zal regisseren. Andere uitvoerende producenten zijn Bruce Terris, Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch, Molly Allen en James Lasdun.

Waar zal de serie over gaan?
De serie is gebaseerd op een New Yorker-artikel uit 2017, genaamd My Dentist's Murder Trial: Adultery, False Identities, and a Lethal Sedation van James Lasdun. Het artikel ging over Dr. Gilberto Nunez, die in 2015 werd aangeklaagd voor het vermoorden van zijn vriend Thomas Kolman. De doodsoorzaak was "de inname van een stof die zijn dood veroorzaakte".

Nunez werd ook aangeklaagd voor valsheid in geschrifte omdat hij zich voor had gedaan als een C.I.A.-agent. Ook had hij een affaire gehad met de vrouw van Kolman. Nunez ging in 2018 voor de rechter, en ontsnapte nog maar net aan de moordenaarstitel.

Pedro Pascal zal Dr. Nunez spelen, maar het is nog de vraag of David Harbour Thomas Kolman of James Lasdun zal spelen. Lasdun was namelijk een patiƫnt bij de tandartsenpraktijk van Nunez.

Een releasedatum is helaas nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen