Opnames derde seizoen 'The Witcher' stilgelegd

Opnames derde seizoen 'The Witcher' stilgelegd

Ook de opnames voor het derde seizoen krijgen af te rekenen met een reeks problemen...

Geoffrey Ketels, 27 juli 2022 16:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Niet alleen tijdens de opnames die gebeurden voor het tweede seizoen van The Witcher gooide Corona roet in het eten. Ook de opnames van het derde seizoen zijn stilgelegd vanwege een vastgestelde besmetting op de set.
Het gaat ook niet om een besmetting van zomaar de eerste, de beste. Niemand minder dan hoofdrolspeler Henry Cavill bleek immers besmet te zijn met het Coronavirus.

Ook tijdens de opnames van het tweede seizoen moest er verschillende keren voor worden gekozen om het opnameschema tijdelijk op te schorten. Ook een blessure bij Cavill zorgde voor de nodige vertraging.

Derde seizoen
We zijn alweer toe aan het derde seizoen van The Witcher. Daarin zullen monarchen, magiërs en beesten vechten met maar één doel voor ogen, namelijk Ciri vangen. Geralt (gespeeld door Cavill uiteraard) beslist om samen met de prinses onder te duiken. Yennefer zal op haar beurt Ciri trainen om haar magie onder de knie te krijgen.

Tot dusver is het nog niet bekend wanneer we het derde seizoen van The Witcher kunnen verwachten. Heel wat fans waren hoopvol dat dit nog dit jaar zou zijn. Richting het einde van het jaar zou uiteraard een mooie periode zijn om uit te pakken met het nieuwe seizoen voor Netflix, maar de kans daarop lijkt vrij klein.

Naar alle waarschijnlijkheid zal het, zeker omdat de opnames nu dus stilliggen, wachten zijn tot volgend jaar vooraleer we met het derde seizoen aan de slag zullen kunnen.


Lees meer over: The Witcher, serie, series, Netflix

Populair nieuws