search
Spannende trailer toont eerste beelden van gloednieuwe thrillerserie 'Echoes'
Series / Nieuws

Spannende trailer toont eerste beelden van gloednieuwe thrillerserie 'Echoes'

De reeks zal later deze zomer reeds te zien zijn op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De verwachtingen voor de gloednieuwe Netflix-thrillerserie Echoes staan hooggespannen. De lat wordt nu zomaar nog hoger gelegd nu 's werelds grootste streamingdienst uitpakt met een lekker spannende trailer.

De verhaallijn van Echoes is natuurlijk niet uniek. De serie vertelt namelijk het verhaal van een eeneiige tweeling genaamd Leni en Gina. Beiden wisselen sinds hun kindertijd stiekem van leven. Het absolute hoogtepunt? Uiteraard hun dubbelleven als volwassenen.

De tweeling deelt niet alleen twee huizen, maar ook twee echtgenoten en een kind. Alles in hun perfecte leven wordt echter van de ene op de andere dag overboord gegooid wanneer één van de twee zussen vermist raakt.

Michelle Monaghan
De hoofdrol in de serie Echoes is weggelegd voor niemand minder dan actrice Michelle Monaghan. Zij speelde eerder onder meer de rol van Julia in de Mission: Impossible films.

De miniserie Echoes bestaat uit in totaal 7 afleveringen. Ze is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 19 augustus.

Wil je alvast graag een leuk en spannend voorsmaakje krijgen van deze gloednieuwe thrillerserie? Dan is het zeker de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen