Vier afleveringen 'Game of Thrones' gelekt

Vier afleveringen Game of Thrones gelekt

Het vijfde seizoen is pas net begonnen, maar al veel gedownload.

Jim Pedd, 13 april 2015 15:47

Er is pas net één aflevering uitgezonden van het vijfde seizoen van HBO-serie Game of Thrones, maar toch zijn er al meerderen online gelekt. De eerste vier afleveringen zijn volgens TorrentFreak op illegale netwerken te verkrijgen en zouden afkomstig zijn van screeners, die naar recensenten gestuurd zijn.
Gedurende de eerste drie uur dat de afleveringen beschikbaar waren, zijn ze al meer dan 100.000 keer gedownload. In een antwoord op het lek, vertelt HBO te zoeken naar de verantwoordelijke. ”Helaas, lijkt het dat de gelekte vier afleveringen van het nieuwe seizoen van Game of Thrones, afkomstig zijn van een groep, goedgekeurd door HBO. We werken er actief aan om uit te vinden hoe dit lek kon gebeuren.”

De serie doet het sowieso goed op piraterijsites. Afleveringen van de vorige seizoenen werden zo’n zeven miljoen keer illegaal gedownload, tussen februari en april van dit jaar. Het is daarmee de meest gedownloade serie van de afgelopen maanden.


Bron: THR

Lees meer over: game of thrones, hbo, lek, gelekt, download, illegaal, piraterij, seizoen 5, vijfde seizoen, torrentfreak

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws