Netflix stuurt eerste beelden 'I Am a Killer' seizoen 3 de wereld in

Eerste beelden van 'I Am a Killer' seizoen 3

Het was even wachten, maar het derde seizoen van de populaire docuserie is bijna te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 4 augustus 2022 om 15:05

Fans hebben er even op moeten wachten, maar het derde seizoen van de populaire docuserie I Am a Killer is bijna te bekijken op streamingdienst Netflix. Deze laatste heeft nu alvast de eerste beelden de wereld ingestuurd.
De serie I Am a Killer draait zoals de naam reeds aangeeft rond allemaal criminelen die één ding met elkaar gemeen hebben, ze hebben allemaal een moord gepleegd.

De meeste moordenaars die aan bod komen in de reeks zijn ter dood veroordeeld of zullen de rest van hun leven achter de tralies doorbrengen. De verhalen rond de misdrijven worden gereconstrueerd op een eenvoudige, maar intieme manier. Dit gebeurt aan de hand van interviews van de mannen en vrouwen die de moorden hebben gepleegd.

Korter seizoen
Voor het derde seizoen van I Am a Killer geldt dat ze een stuk korter is in vergelijking met eerdere seizoenen. Ze zal dan ook slechts bestaan uit zes afleveringen.

Ben je na het bekijken van de eerste beelden hieronder benieuwd om nog meer van de reeks te ontdekken? Dat kan. Vanaf 30 augustus is het derde seizoen namelijk volledig te bekijken op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: I Am a Killer, serie, series, Netflix

Populair nieuws