Op deze datum zie je het tweede seizoen van HBO's 'The White Lotus'

Releasedatum HBO's 'The White Lotus' seizoen 2

De originele 'limited series' over een vakantieresort heeft wegens groot succes een tweede seizoen gekregen.

Mitchell van Vuren, 4 augustus 2022 om 14:29

Dit jaar heeft HBO’s The White Lotus zich succesvol ingevochten in de wereld van de series. Nu is er een tweede seizoen aangekondigd, die we dit jaar nog zullen gaan zien op HBO Max, zo stelde Variety.
In de serie volgt de kijker een groep vakantiegangers, terwijl ze ontspannen hun vrije tijd vieren op Hawaï. Maar elke dag lukt het ze steeds slechter om hun duistere verleden en intenties te vergeten in het idyllische oord.

De serie bleek een groot succes te zijn op HBO, en nu zal het als een anthologiereeks de toekomst in gaan. Helaas zal de kijker dus niet nogmaals terugkeren naar het tropische Hawaï, maar wel naar een nieuw vakantieoord.

Wat staat ons te wachten in seizoen 2?
Een nieuw White Lotus-resort zal openen op Sicilië, waar een deels nieuwe cast zich zal aandienen. Enkele personages keren echter terug, waaronder Jennifer Coolidge als Tanya en Jon Gries als Greg.

Eerder deze week deelde Coolidge al informatie over seizoen 2. Coolidge: “Seizoen 2 voelt heel anders... bijna als een andere show… Het is nog gecompliceerder dan de eerste.”

Vanaf 2 oktober zal het nieuwe seizoen van The White Lotus te zien zijn. Bekijk hieronder een trailer van het eerste seizoen.


Bron: Comic Book

Lees meer over: the white lotus, hbo, Jennifer Coolidge, sicilie, hawai

Populair nieuws