Op deze manier brengt Marvel de grote Netflix-held terug in het MCU

Daredevil wordt anders dan je denkt in het MCU

Charlie Cox en zijn Matt Murdock terug in het Marvel Cinematic Universe.

Bram de Groot, 13 augustus 2022 om 14:48

Even geleden zagen we via een trailer van She-Hulk een eerste blik op de terugkeer van de Daredevil uit de Marvel-serie die een paar jaar geleden op Netflix te zien was. Acteur Charlie Cox speelt het personage opnieuw in het Marvel Cinematic Universe.
Cox was al als Daredevil-alter ego Matt Murdock te zien in de film Spider-Man: No Way Home, maar keert nu dus terug in She-Hulk: Attorney at Law. De serie start later deze maand.

In een recent interview met The Direct zei bedenker Jessica Gao dat Cox' Daredevil niet exact hetzelfde wordt als zijn donkere, sombere zelf uit de Netflix-serie. In plaats daarvan, vanwege het meer luchtige karakter van She-Hulk, zal het een andere weergave van het personage zijn.

Minder duistere Daredevil
"En Charlie is zo geweldig," zei Gao. "Hij wil dolgraag doen wat er gevraagd wordt, en hij is zo’n geweldige acteur en een geweldig mens. Wat zo leuk was om hem en Daredevil in onze wereld te brengen, is dat mensen al een Daredevil hebben gezien die erg dramatisch is, een beetje aan de zware kant, erg donker, somber."

"En het was zo leuk om hem in de serie te hebben. We halen hem net als de andere cameo's in de serie uit de omgeving waar je ze van kent, wat een veel dramatischer en actiegerichte rollen zijn, veel meer aan de serieuze kant," aldus Gao. "We laten ze zien in onze wereld en ze gaan mee in de toon van She-Hulk. En dan moesten de acteurs verkennen en we krijgen een lichtere kant van de personages te zien.”

Vanaf 18 augustus is She-Hulk te zien op Disney+.


Bron: The Direct

Lees meer over: marvel, mcu, she hulk attorney at law, disney plus, porcupine

Populair nieuws