Oude bekenden keren terug voor 60e verjaardag 'Doctor Who'

David Tennant liet weten dat op een gesloten set veel oude personages weer te vinden waren bij de opnames.

Mitchell van Vuren, 19 augustus 2022 06:35

David Tennant onthulde laatst nieuwe, opwindende details over de set van de Doctor Who 60th Anniversary-special. Mogelijk zullen er meerdere oude bekenden in voorkomen, maar wie dan?
Momenteel bestuurt Jodie Whittaker de Tardis, maar haar opvolger als veertiende Doctor is al bekend: Ncuti Gatwa, bekend van Sex Education. Na de aankondiging van Gatwa werd tevens onthuld dat Tennant en Catherine Tate opnieuw hun opwachting zouden maken in de aankomende special.

Terwijl het filmen begon, doken er al beelden en video's op van de set waarop fans konden zien hoe de Doctor en Donna weer samenwerkten. Ook was Neil Patrick Harris op de beelden te vinden. Helaas heeft de filmcrew, waaronder showrunner Russell T. Davies, verder maar weinig botten richting de fans gegooid om te kunnen speculeren waar de special over zal gaan.

Tips van Tennant
Terwijl hij op de Fan Expo Boston was, onthulde Tennant meer nieuwe informatie over zijn aanstaande terugkeer in Doctor Who. De acteur onthulde dat zijn tegenspeelster Tate en hij enige tijd hebben gefilmd op een gesloten set met “veel andere mensen”, wat mogelijk de terugkeer van andere bekende personages zou kunnen inhouden.

Bekijk de Tweet met alle informatie hieronder. De special zal in 2023 online komen.


Bron: ScreenRant

Lees meer over: doctor who, david tennant, 60 anniversary

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws