search
Spin-off 'Dune' krijgt veelbelovende update
Series / Nieuws

Spin-off 'Dune' krijgt veelbelovende update

'Dune: The Sisterhood' zal dieper in de geschiedenis duiken van de magische orde van de Bene Gesserit.

Goed nieuws over de status van Dune: The Sisterhood! De laatste tijd was nieuws schaars over de spin-off, maar nu geeft een rapport van Deadline een veelbelovende update!

De show zal dienen als een prequel spin-off van Denis Villeneuve's sci-fi epos uit 2021, waarin Timothée Chalamet de hoofdrol speelde als Paul Atreides. De serie zal naar verluidt de geschiedenis volgen van de Bene Gesserit, de pseudo-religieuze vrouwenorganisatie uit het verhaal. Hun doel zou zijn om het menselijk ras te verheffen met de komst van hun uitverkorene, de Kwisatz Haderach.

Sinds de aankondiging vorig jaar kwam er nog maar bar weinig naar buiten over de serie, behalve dat Diane Ademu-John de showrunner zou zijn in samenwerking met scenarist Jon Spaihts en Villeneuve als uitvoerend producent.

Goed nieuws voor de prequel
Een nieuw rapport van Deadline bevestigt nu dat Dune: The Sisterhood nog steeds in de maak is en vlot vooruit gaat. In feite is de serie al begonnen met het casten.

Het is goed nieuws, aangezien de serie bij HBO wordt geproduceerd. Na de flinke onstlagronde bij de streamingdienst, samen met het veelvuldig annuleren van aankomende series, hadden fans van Dune voldoende reden om hun hart vast te houden. Gelukkig kunnen we alsnog binnenkort genieten van meer verhalen van de zandplaneet en het omliggende universum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen