search
3 aankomende HBO Max Originals die je nu wil zien
Series / Featured

3 aankomende HBO Max Originals die je nu wil zien

Deze 3 nieuwe series van HBO Max wil je nu zien en kan je niet op wachten.

HBO Max is nog niet zo lang beschikbaar in Nederland, maar zet wereldwijd al tijden in op enorme en grootse series. Niet gek, want we associëren HBO natuurlijk met sterke content.

Vandaag zetten we enkele toffe nieuwe series die eraan zitten te komen HBO Max voor je op een rij. Het gaat om drie spannende nieuwe series!

Drie aankomende HBO Max-series
Gremlins: Secrets of the Mogwai: In deze serie leren we hoe de tienjargie Sam Wing de jonge Mogwai Gizmo ontmoette. Samen met de straatdief Elle, onderneemt Sam met Gizmo een groots en gevaarlijk avontuur op het Chinese platteland.

Love and Death: De serie Love and Death heeft hoofdrollen voor Elizabeth Olsen en Jesse Plemons en draait om een waargebeurd verhaal in de jaren tachtig. Toen doodde de huisvrouw Candy Montgomery op gruwelijke wijze haar vriendin Betty Gore met een bijl.

Dune: The Sisterhood: Een spin-off van de film Dune, wederom aangevoerd door maker Denis Villeneuve die zich mag baseren op de boeken van schrijver Frank Herbert. Deze serie duikt dieper in het verhaal van de Bene Gesserit en hun plannen om een messias te maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen