search
Nieuw op Netflix: 'The Walking Dead' seizoen 11
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Walking Dead' seizoen 11

De eerste acht afleveringen van het elfde seizoen zijn vanaf nu te streamen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie The Walking Dead kunnen vanaf vandaag aan de slag gaan met alweer het elfde seizoen van de reeks. De eerste acht afleveringen van het elfde seizoen zijn inmiddels namelijk te streamen op Netflix.

In het elfde seizoen zien we hoe iedereen in Alexandria druk bezig is met de heropbouw nadat Whisperers er voor een heus bloedbad hebben gezorgd. Ondertussen wordt duidelijk dat er inmiddels meer mensen zijn in Alexandria dan er voedsel voor handen is. Het duurt dan ook niet lang vooraleer de spanningen oplopen.

In tussentijd is het zo dat Eugene, Ezekiel, Princess en Yumiko nog steeds gevangen worden gehouden door mysterieuze soldaten.

Drie delen
Voor het elfde seizoen van The Walking Dead geldt dat er gebruik wordt gemaakt van een best bijzondere lanceringsmethode. Het elfde seizoen zal namelijk niet in één, niet in twee, maar wel in drie keer worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

De eerste twee delen zijn ondertussen reeds te bekijken op streamingdienst Disney+. Voor het eerste deel geldt dat ze nu dus eveneens is toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het derde deel moet nog worden uitgezonden in de Verenigde Staten. De uitzendingen hiervan beginnen in oktober. Kort daarna zullen de afleveringen ook op Disney+ verschijnen.

Wanneer de resterende twee delen op Netflix te zien zullen zijn is momenteel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen