Fans van 'House of the Dragon' geschokt door alle naakt

Fans van 'House of the Dragon' geschokt door naakt

House of the Dragon van HBO Max is begonnen en weet fans nu al in schok te brengen.

Jim Pedd, 22-08-2022 13:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

House of the Dragon is eindelijk van start. De serie kijkt naar de burgeroorlog tussen facties van House Targaryen, honderden jaren voor de start van Game of Thrones. En verspilt zeker geen tijd.
De prequel-serie House of the Dragon maakte meteen duidelijk dat hij echt een Thrones-serie is. Binnen de eerste 25 minuten zie je namelijk al seks in de serie, met niemand minder dan Matt Smith. Op een manier die je niet per se zou verwachten. Vanaf hier volgen spoilers.

House of the Dragon-seks
In zijn rol als Daemon Targaryen, zien we Matt Smith in House of the Dragon seks hebben met Sonoya Mizuno's Mysaria. En dat leidt meteen tot reacties.

Interessant genoeg had Smith een maand geleden nog het idee dat zijn personage te veel seks heeft.

"Je vraagt je op een zeker moment wel af: 'Moeten we nog een seksscène opnemen?'," aldus Smith. "En zij zeggen dan: 'Ja, dat hebben we zeker nodig'. Ik denk dat je op een zeker moment je afvraagt: 'Wat ben je aan het doen? Vertegenwoordig je de boeken, of maak je die boeken minder en vertegenwoordig je bovenal de tijd waarin we leven?' Ik denk dat het onze taak is om de boeken zo te vertegenwoordigen als ze geschreven zijn, naar eer en geweten."

Hieronder doen we een greep uit de reacties op House of the Dragon.


Bron: ComicBook

Lees meer over: House of the Dragon, HBO Max, Matt SMith, naakt

Populair nieuws