search
Nieuwe dramaserie op Netflix 'Donde Hubo Fuego' krijgt gemengde reacties
Series / Nieuws

Nieuwe dramaserie op Netflix 'Donde Hubo Fuego' krijgt gemengde reacties

Ondanks het feit dat de reeks goed wordt bekeken liegen de beoordelingen er niet om...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vaak is het zo dat een serie op Netflix toch kan rekenen op goede kijkcijfers terwijl de beoordelingen ver van uitstekend te noemen zijn. Het lijkt er ondertussen naar uit te zien dat dit ook geldt voor de gloednieuwe dramaserie Donde Hubo Fuego.

De scores die de nieuwe dramaserie Donde Hubo Fuego krijgt liegen er niet om. Op de gespecialiseerde website IMDB bijvoorbeeld heeft de reeks een score van amper 6,1/10. Heel wat mensen zouden zich daardoor kunnen laten afschrikken. Kijken we iets verder, dan zien we echter iets helemaal anders.

Op Netflix zelf blijkt de serie Donde Hubo Fuego namelijk op de achtste plaats te staan in de top tien. Voor Netflix geldt uiteraard dat ze er bekend om staat geen kijkcijfers te delen, maar we hebben zo'n vermoeden dat de serie toch best goed wordt bekeken.

Moord
De serie Donde Hubo Fuego vertelt ons het verhaal van Poncho die de moord op zijn broer gaat onderzoeken. Dit onderzoek zorgt ervoor dat hij zich aan gaat sluiten bij de lokale brandweerlieden. Hij vindt er echter heel wat meer dan hij op voorhand had verwacht.

Ben jij ook benieuwd geworden naar het plot van deze gloednieuwe dramaserie? Dan is het mogelijks de moeite waard om ze even te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen