Gloednieuwe thrillerserie op Netflix meteen razend populair

Nieuwe thrillerserie op Netflix is razend populair

De beoordelingen op gespecialiseerde websites zijn echter heel wat minder positief...

Geoffrey Ketels, 22 augustus 2022 16:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is al heel wat gezegd en geschreven de voorbije maanden over de gloednieuwe thrillerserie Echoes. Ook nu weer is duidelijk geworden dat de laatste inkt over deze mysterieuze nieuwe reeks nog niet is gevloeid, in tegendeel.
Echoes is een gloednieuwe thrillerserie die afkomstig is van de hand van de makers van de serie 13 Reasons Why. Amper twee dagen nadat de reeks werd toegevoegd aan het aanbod van 's werelds grootste streamingdienst is ze erin geslaagd om de vijfde plaats in de top 10 te behalen.

Slechte beoordelingen
Ondanks het feit dat Netflix geen echte kijkcijfers bekend maakt spreekt het voor zich dat de vijfde plaats in de top 10 duidelijk maakt dat de nieuwe reeks goed wordt bekeken. De beoordelingen op gespecialiseerde websites zijn echter veel minder positief.

Onder meer op IMDB krijgt de serie op moment van schrijven slechts een score van 5,7/10. Toch blijken heel wat mensen duidelijk wel degelijk fan te zijn van de reeks.

Echoes vertelt het verhaal van een eeneiige tweeling die reeds sinds hun kindertijd vaak in elkaars schoenen stappen. Hun ideale leven wordt echter plots overhoop gehaald wanneer één van de twee komt te verdwijnen.

Spreekt het plot van de serie Echoes jou ook wel aan? Bekijk ze dan zeker even op streamingdienst Netflix!


Lees meer over: Echoes, serie, series, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws