Disney+ maakt van september een overvolle seriemaand!

Disney+ voegt heel wat nieuwe series toe aan zijn aanbod de komende paar weken.

Jim Pedd, 24-08-2022 08:58

Elke maand blikken we bij elk van de grote streamingdiensten vooruit op wat we zoal nieuw verwachten aan films. Deze week loopt Disney+ voorop! Hieronder de series die je nieuw kan verwachten in september.
VANAF 8 SEPTEMBER
Wedding Day: Katie en Stefan worden verliefd op elkaar op een huwelijk, ondanks dat Katie al een verloofde heeft. Twee maanden later worden tijdens haar huwelijk haar nieuwe echtgenoot en zijn hele familie vermoord. De politie denkt dat Stefan het gedaan heeft. Stefan denkt dat Katie het was. Niemand weet de waarheid..

Mike: Deze serie verkent het wilde, tragische en controversiele leven en de carriere van zwaargewicht kampioen Mike Tyson, een van de meest polariserende figuren in de sportcultuur.

Epic Adventures with Bertie Gregory: Volgt Bertie terwijl hij op epische en angstaanjagende avonturen en reizen gaat.

Cars op Rondreis: Lightning McQueen en Mater riezen door het land, om de zus van Mater te bezoeken.

Tierra Incognita: Nadat zijn ouders achter jaar geleden verdwenen, vertrok de jonge Eric Dalaras op zoek naar de waarheid, om een angstaanjagende wereld te ontdekken.

VANAF 21 SEPTEMBER
Andor: In een gevaarlijk tijdperk betreedt Cassian Andor een pad dat van hem een rebellenheld zal maken

VANAF 22 SEPTEMBER
The Kardashians: De familie die je kent en liefhebt, komt met een gloednieuwe serie die een volledig kijkje geeft in hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie nemen de camera's mee om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk van het runnen van een miljardenbedrijf tot de dolkomische momenten tijdens hun vrije tijd en het afzetten op school, deze serie geeft de kijkers een meeslepend en eerlijk verhaal over liefde en het leven in de schijnwerpers.

VANAF 28 SEPTEMBER
The Old Man: The Old Man gaat over Dan Chase, die tientallen jaren geleden ontsnapte aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Wanneer een huurmoordenaar probeert Chase uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, vrede moet zien te sluiten met zijn verleden. De assistent-directeur voor contraspionage van de FBI wordt opgeroepen om Chase te vinden vanwege zijn gecompliceerde verleden met de voortvluchtige.

Lees meer over: Disney plus, weekoverzicht

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie