search

Ons nieuws van woensdag 24 augustus 2022

Netflix voegt veel nieuwe films toe in september, waaronder erotische film over Marilyn Monroe
Films / Featured

Netflix voegt veel nieuwe films toe in september, waaronder erotische film over Marilyn Monroe

Check hier alle nieuwe films die Netflix in de maand september nieuw toevoegt aan zijn aanbod.

Elke september zetten we voor je op een rij welke series je nieuw kunt verwachten op Netflix. Deze maand doen we ook de films.

Law Abiding Citizen (vanaf 1 september): Getraumatiseerd door de moord op zijn vrouw en dochter, onderneemt een rouwende man een wraakmissie.

Now You See Me (vanaf 1 september): Een groep slimme illusionisten is gespecialiseerd in het stelen van banken. Ze delen het geld uit aan hun publiek en weten intussen uit handen van de FBI te blijven.

Astérix: The Mansion of the Gods (vanaf 1 september): Asterix en Obelix nemen het op tegen Julius Caesar die probeert om hun dorp voor eens en altijd met de grond gelijk te maken.

End of the Road (vanaf 9 september): Moeder Brenda is onlangs weduwe geworden en vecht om haar gezin te beschermen tijdens een schrijnende reis als een moord en een vermiste zak geld hen in gevaar brengen.

I Used to Be Famous (vanaf 16 september): Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.

RED (vanaf 25 september): "Red" gaat over een gepensioneerd CIA agent, wiens rustige leventje op een dag verstoord wordt door een moordenaar die het op hem voorzien heeft.

Blonde (vanaf 28 september): Ana de Armas speelt de hoofdrol in dit gedurfde, fictieve portret van Hollywood-legende Marilyn Monroe. Gebaseerd op de bestseller van Joyce Carol Oates.

Verder zetten we de andere films die in september verschijnen ook op een rij.

VANAF 1 SEPTEMBER
Love in the Villa
Fenced In
Gek Van Geluk

VANAF 2 SEPTEMBER
The Festival of Troubadours

VANAF 6 SEPTEMBER
Diorama

VANAF 9 SEPTEMBER
No Limit

VANAF 12 SEPTEMBER
Anna

VANAF 14 SEPTEMBER
Broad Peak
The Catholic School

VANAF 16 SEPTEMBER
DO REVENGE
Jogi
Mirror, Mirror

VANAF 21 SEPTEMBER
The Perfumier

VANAF 23 SEPTEMBER
ATHENA
A Jazzman's Blues
Lou

VANAF 24 SEPTEMBER
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy

VANAF 30 SEPTEMBER
Rainbow
Anikulapo
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt van september een extreme seriemaand met 31 (!) nieuwe series
Series / Featured

Netflix maakt van september een extreme seriemaand met 31 (!) nieuwe series

Het wordt heel erg druk op Netflix, met allemaal nieuwe series. En veel ook!

Vandaag hebben we de gigantische lijst met alle series die Netflix nieuw toevoegt in september. Zet je maar schrap, want het wordt een drukke maand!

VANAF 1 SEPTEMBER
Off the Hook: Huisgenoten Léa en Manon beseffen dat ze een toxische relatie met het internet hebben en besluiten het ondenkbare te doen: 30 dagen lang geen apparaten gebruiken.

LOL House of Surprises (seizoen 1): In dit unieke en magische avontuur maken de prachtige poppenzusjes Queen Bee en Royal Bee met hulp van hun modieuze vriendinnen een leuk avontuur mee.

VANAF 2 SEPTEMBER
Dated and Related: Alleenstaande broers en zussen helpen elkaar bij het zoeken naar hun soulmate en hopen liefde te vinden (en misschien 100.000 dollar te winnen) in een luxe villa.

You're Nothing Special: Wanneer Amaia verhuist, wordt haar leven op school een stuk interessanter als het gerucht de ronde doet dat ze de magische talenten van haar grootmoeder heeft geërfd.

Fakes: Tienervriendinnen Zoe en Becca bouwen hun eigen imperium van valse id's op, maar als de zaken goed beginnen te lopen, wordt hun criminele leven veel te echt.

Buy My House: Huiseigenaren uit de hele VS zetten hun huizen te koop bij vier ervaren vastgoedbeleggers in de hoop ter plekke een baanbrekende deal te sluiten.

Fabulous Lives of Bollywood Wives (seizoen 2): In deze serie worden vier uitbundige dames uit de hoge kringen van Bollywood gevolgd terwijl ze samen een balans tussen werk, gezin en vriendschap zoeken.

Pokémon Master Journeys: The Series (seizoen 1): De jonge trainer Ash en zijn nieuwe vriend Goh worden onderzoekers in het laboratorium van Cerise en reizen de wereld over, op zoek naar nieuwe Pokémon.

VANAF 8 SEPTEMBER
Entrapped: In dit vervolg op 'Trapped' duiken Andri en Hinrika in de moord op een sektelid na een conflict over het land van een motorbende en de verdwijning van een vrouw in 2013.

VANAF 9 SEPTEMBER
Cobra Kai (seizoen 5): Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.

The Cage: Een psycholoog probeert zijn klanten te waarschuwen voor scheidingen, terwijl hij worstelt met zijn eigen romantische dilemma's.

Merlí­. Sapere Aude (seizoen 2): Pol schrijft zich in aan de universiteit om een diploma filosofie te halen. Hij wordt door nieuwe vrienden en een intimiderende professor op de proef gesteld en verleid.

Narco-Saints: Een gewone ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een in Zuid-Amerika werkzame Koreaanse drugsbaas op te pakken.

VANAF 14 SEPTEMBER
The Lørenskog Disappearance: Als de vrouw van een miljardair verdwijnt, moet de Noorse politie de waarheid achterhalen tussen de hysterische pers en bedrieglijke informanten. Gebaseerd op feiten.

El Rey, Vicente Fernández: Van zijn nederige opkomst tot sterrendom. De Mexicaanse muzikant en icoon Vincente Fernández maakte een heel opvallend leven mee.

Heartbreak High: Een brandende muurschildering onthult de geheime relaties van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast met de gevolgen leven.

VANAF 16 SEPTEMBER
Santo: Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.

Fate: The Winx Saga (seizoen 2): Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

The Brave Ones: Een godin reïncarneert als mens om de dood van haar zus te wreken. Ze moet leren haar superkrachten te gebruiken om haar vijanden te verslaan en haar familie te redden.

Love Is Blind: After the Altar (seizoen 2): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

VANAF 21 SEPTEMBER
Iron Chef Mexico: In deze kookwedstrijd neemt aanstormend talent het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.

Designing Miami: Voor Ray en Eilyn Jimenez, is het huwelijk en bedrijf een perfecte match. Ze herstijlen huizen voor rijke klantne in Miami.

VANAF 22 SEPTEMBER
Snabba Cash (seizoen 2): De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

Thai Cave Rescue: Een team Thaise voetballertjes en hun assistent-coach raken gevangen in de Tham Luang-grot. Ze worden door een wereldwijde reddingspoging uit hun penibele situatie bevrijd.

VANAF 23 SEPTEMBER
The Girls at the Back: Nadat een van hen kanker blijkt te hebben, storten vijf vriendinnen zich tijdens hun jaarlijkse vakantie op de dingen die ze absoluut nog willen doen.

Jamtara - Sabka Number Ayega (seizoen 2): Een groepje jonge mannen heeft een lucratieve phishing-operatie, tot een corrupte politicus mee wil doen en een agent ertegen wil vechten.

VANAF 24 SEPTEMBER
Dynasty (seizoen 5): De Carringtons en Colby's vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.

VANAF 28 SEPTEMBER
Inside the World's Toughest Prisons (seizoen 6): Onderzoeksjournalisten laten zich vrijwillig opsluiten in de gewelddadigste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

Too Hot to Handle: Brazil (seizoen 2): Supersexy, jonge Brazilianen ontmoeten elkaar in een droomresort aan het strand. Ze kunnen 500.000 real winnen, maar dan moeten ze wel van elkaar afblijven.

VANAF 29 SEPTEMBER
The Empress: Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld van intriges en spanningen aan het Weense hof.

VANAF 30 SEPTEMBER
Floor is Lava (seizoen 3): Teams nemen het tegen elkaar op in kamers vol met lava. Ze springen van stoelen, hangen aan gordijnen en slingeren aan kroonluchters. Nee, serieus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De spin-off van de succesvolle reeks 'Selling Sunset'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De spin-off van de succesvolle reeks 'Selling Sunset'

In deze spin-off staat het nieuwe kantoor in Orange County centraal...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De realityserie Selling Sunset kan rekenen op heel wat populariteit. Vanaf vandaag is ook de spin-off van die reeks, namelijk Selling the OC te bekijken op streamingdienst Netflix.

In Selling the OC maken we niet alleen kennis met enkele bloedmooie vrouwelijke, maar ook met tal van goed uitziende mannelijke makelaars. Zij kwamen eerder ook al voorbij in Selling Sunset, maar staan nu pas echt centraal in de spin-off.

De trailer die voorheen reeds door Netflix de wereld werd ingestuurd laat in ieder geval reeds heel wat drama vermoeden. De vraag die veel fans zich ook stellen is of er mogelijks romances zullen ontstaan tussen enkele van de collega's of niet.

Twee extra seizoenen
Van de oorspronkelijke reeks Selling Sunset is bekend dat er met zekerheid nog twee extra seizoenen zullen verschijnen. Ondanks het feit dat Jason en Brett zich nu vooral richten op het nieuwe kantoor in Orange County zijn ze toch terug in LA voor de opnames van alvast het zesde seizoen van Selling Sunset.

In het verleden werd de franchise ook al uitgebreid met het zogenaamde Selling Tampa, maar dat bleek geen geweldig succes te zijn. Benieuwd of Selling the OC (veel) beter kan doen!

Deze spin-off is te bekijken vanaf vandaag, woensdag 24 augustus 2022 op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Noodlot treft Cheryl in 'Riverdale' seizoen 7
Series / Nieuws

Noodlot treft Cheryl in 'Riverdale' seizoen 7

Het zevende seizoen lijkt nog heel wat spannends in petto te hebben voor de fans...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zevende seizoen van Riverdale wordt officieel het laatste van de populaire reeks. Dat was eerder reeds bekend. Het lijkt er naar uit te zien dat heel wat personages het nog zwaar te verduren gaan krijgen... waaronder ook Cheryl... misschien...?

Misschien wel de belangrijkste vraag die fans zich zullen stellen in de aanloop naar de lancering van het zevende seizoen van de reeks is of Cheryl de inslag van de komeet zal weten te overleven of niet. Dat gezegd hebbende speelt er in het zevende seizoen van de reeks uiteraard ook nog een ander element, namelijk de (omgekeerde) tijdssprong die zal worden gemaakt.

1955
Eerder raakte reeds bekend dat we in het zevende seizoen van Riverdale een sprong maken terug in de tijd. Dit meer bepaald naar het jaar 1955. Verder werd er ook al aangegeven dat niemand zich de komeetinslag zal herinneren. Dit met Jughead als enige uitzondering. Het zou dus zomaar kunnen dat niemand zich de heldendaad van Cheryl zal herinneren... ook zijzelf niet?

Naar alle waarschijnlijkheid hebben we het laatste van Cheryl in Riverdale dus nog niet gezien. Het zal in ieder geval wel uitkijken zijn naar de manier waarop haar personage terug in het nieuwe seizoen zal worden geïntroduceerd.

Wanneer het zevende seizoen van Riverdale precies te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend. De algemene verwachting is echter dat, dat ergens in het midden van het komende jaar 2023 zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De helden op het ijs keren terug maar één ster ontbreekt in nieuw seizoen van Disney's 'The Mighty Ducks: Game Changers'
Series / Nieuws

De helden op het ijs keren terug maar één ster ontbreekt in nieuw seizoen van Disney's 'The Mighty Ducks: Game Changers'

Binnenkort gaan we zien welke avonturen The Mighty Ducks aangaan in Disney's nieuwe seizoen.

Vorig jaar werd al bekend gemaakt dat The Mighty Ducks: Game Changers een nieuw seizoen zou krijgen. Inmiddels is er meer bekend over het aankomende tweede seizoen. Wat gaan de ijshockeyers doen? En wie keren er weer terug?

De meeste mensen die de films in de jaren 90 hebben gezien kunnen zich vast nog wel de groep kinderen herinneren die in de filmreeks The Mighty Ducks mee speelden. Een aantal van hen deden mee met het serie-vervolg op de films The Mighty Ducks: Game Changers. Ook in het tweede seizoen maken een aantal van hen weer hun opwachting. Echter ontbreekt er één grote ster.

Vertrek Emilio Estevez
Als men aan The Mighty Ducks denkt, dan denkt men vast gelijk aan acteur Emilio Estevez. De broer van bekende acteur Charlie Sheen was er vanaf het begin al bij maar helaas heeft hij aangekondigd dat hij het tweede seizoen niet zal terugkeren.

Men dacht aanvankelijk dat het aan principiële bezwaren omtrent de Covid-19 restricties lag dat Estevez niet meer mee wilde doen maar daar was niets van waar. Het was volgens hem een ouderwets conflict in de contractbesprekingen. Daarnaast waren er ook wat 'creative differences'.

Van het ijs naar de zon
Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste eindigde. Na de grote overwinning gaat het team op tour. Ze zullen zich inzetten bij een ijshockeyvereniging in Californië. Dit alles in hartje zomer. Op deze manier proberen ze zich meer te concentreren op het spel en minder zorgen te maken over hun schoolwerk.

The Mighty Ducks: Game Changers seizoen 2 zal vanaf 28 september online te bekijken zijn. Tot die tijd kan je het eerste seizoen nog eens bekijken op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sopranos'-acteur over zijn rol in 'Chucky' seizoen 2
Series / Nieuws

'Sopranos'-acteur over zijn rol in 'Chucky' seizoen 2

Het tweede seizoen van de serie verschijnt in oktober; net op tijd voor Halloween!

Een van de grootste verrassingen over het tweede seizoen van Chucky werd onthuld toen Jennifer Tilly vertelde dat Gina Gershon en Joe Pantoliano, naast wie ze in de thriller Bound was te zien, beiden een gastrol hebben in de nieuwe reeks afleveringen. Pantoliano heeft dit nu bevestigd en legt uit waarom hij van de partij is.

Pantoliano zei er tijdens een gesprek met Pop Horror het volgende over:

"Jennifer Tilly was al een goede vriendin van mij voordat we Bound deden. Volgens mij hebben we door de jaren heen wel vijf projecten samen gedaan, waarvan Bound de eerste was. Zij en Don Mancini benaderden mij en vroegen me of ik interesse had om mee te spelen in Chucky. En ik vond het alleen maar tof om met Gina Gershon en Jen herenigd te worden. We hebben lol gehad."

Pantoliano, die we kennen van zijn rollen in The Matrix, The Sopranos en Memento, gaf verder aan dat hij nauw samenwerkte met Mancini om zijn rol zo goed mogelijk vorm te geven.

Chucky seizoen 2 begint op 5 oktober 2022.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk! Netflix geeft 'Fate: The Winx Saga' seizoen 2 zijn eerste beelden
Series / Trailer

Eindelijk! Netflix geeft 'Fate: The Winx Saga' seizoen 2 zijn eerste beelden

De serie startte in januari 2021 en volgende maand is het tijd voor meer Fate.

In januari 2021 debuteerde op Netflix de serie Fate: The Winx Saga. Het zesdelige eerste seizoen werd gebaseerd op de animatieserie Winx Club van Nickelodeon en bedenker Iginio Straffi. Binnenkort is het tijd voor seizoen 2.

Het eerste seizoen werd wisselend ontvangen, maar Netflix was er snel bij om de serie te verlengen. De kijkcijfers waren waarschijnlijk wel naar verwachting.

In het nieuwe seizoen is het schooljaar weer begonnen. Het oude regime van Alfea is voorbij, het is tijd om het nieuwe te omarmen. Er zijn rollen voor onder meer Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha, Eliot Salt, Elisha Applebaum en Danny Griffin.

Eerste trailer Fate: The Winx Saga - seizoen 2
Op YouTube staat ook: "De leerlingen van Alfea moeten Solaria beschermen tegen machtige vijanden die zich misschien al in de school bevinden. Bloom probeert haar krachten onder controle te krijgen." Vanaf 16 september zie je seizoen 2 op Netflix.



In de serie Fate: The Winx Saga zijn een aantal tieners vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft een grote hit met 'The Sandman' en maker Neil Gaiman heeft voor de fans geruststellend nieuws
Series / Nieuws

Netflix heeft een grote hit met 'The Sandman' en maker Neil Gaiman heeft voor de fans geruststellend nieuws

Neil Gaiman stelt dat 'The Sandman' doorgaat met of zonder Netflix.

The Sandman is inmiddels een enorme hit op Netflix. Hoe populair de serie inmiddels is kan je hier lezen. Er kan ondertussen wel gesteld worden dat er al een behoorlijke fanbase bestaat. Gelukkig komt de maker van de show Neil Gaiman met geruststellend nieuws voor de fans. De show gaat hoe dan ook door, met of zonder Netflix.

Aanleiding tot deze ontboezeming is dat Netflix nog wel eens de neiging heeft om series te annuleren waar fans vinden dat deze te vroeg aan hun einde komen. Daarnaast heeft producent Warner Bros. Discovery recentelijk meerdere projecten geschrapt. Reden voor fans om ietwat huiverig te zijn over het voortbestaan van The Sandman.

The Sandman gaat door
Gelukkig komt de maker van de show Neil Gaiman de fans tegemoet in de geruststelling dat de show sowieso doorgaat. Met of zonder Netflix. De maker is open in zijn communicatie naar de fans.

Zo vragen fans op Twitter of in het geval Netflix niet door zou gaan met de serie deze wel meegenomen zou kunnen worden naar een ander platform. Waarop de maker de fans gerust stelt met een volmondig ja. Ook geven fans aan vol lof te zijn over de serie en sommige gaan zelfs zo ver om nu al een tweede seizoen te eisen.



Ook weer opgelucht en ongestoord genieten van The Sandman? Je kijkt alle afleveringen nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Een ongewoon huwelijk in 'Family Secrets'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Een ongewoon huwelijk in 'Family Secrets'

De verwachtingen voor deze nieuwe serie van Poolse bodem staan hooggespannen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn eerder reeds verschillende Poolse series verschenen in het aanbod van streamingdienst Netflix. Daar komt binnenkort met Family Secrets, in het Pools Gry Rodzinne nog een (wellicht) mooie nieuwe naam bij.

In de aankomende reeks Family Secrets zien we hoe een trouwdag van een koppel op rampzalige wijze dreigt te verlopen wanneer er een web van geheimen en leugens wordt onthuld. De geheimen die beide families hebben worden aan elkaar onthuld en dat blijft niet zonder gevolg.

Poolse series
Van Netflix is bekend dat ze bijzonder fors wil investeren in Poolse series. In het voorjaar van dit jaar werd dan ook nog de productie van niet minder dan negen nieuwe projecten aangekondigd.

De cast van Family Secrets bestaat uit onder meer Eliza Rycembel ("Belfer"), Paweł Deląg, Bartosz Gelner, Marek Kalita en Izabela Kuna. Verantwoordelijk voor de regie van de reeks is Łukasz Ostalski.

Family Secrets is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 31 augustus 2022. Er werd tot dusver door Netflix helaas nog geen trailer de wereld ingestuurd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Tekken: Bloodline'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Tekken: Bloodline'

Flitsende anime geeft het computerspel een upgrade, maar blijft trouw aan het sentiment.

Regie: Katsuhiro Harada | Cast (stemmen): Kaiji Tan (Jin Kazama), Vivian Lu (Jun Kazama), Taiten Kusunoki (Heihachi Mishima), Bill Butts (Ogre), Earl Baylon (Ganryu), e.a. | Aantal afleveringen: 6 | Speelduur: 22-29 minuten | Jaar: 2022

'Anime' is afgeleid van het Engelse woord voor animatie. Binnen Japan wordt de term gebruikt om alle soorten animatiefilms en -series aan te duiden, maar voor het gemak refereert men wereldwijd naar anime voor Japanse cartoons. Veel anime vindt zijn oorsprong in videogames, dus was het slechts een kwestie van tijd tot de vechtspelreeks Tekken aan de beurt was.

Het verhaal van Tekken draait om de meedogenloze hotemetoot Heihachi Mishima en het beroemde King of Iron Fist-toernooi dat hij organiseert. Zoon Kazuya doet ook mee, al wordt zijn deelname uitsluitend gevoed door wraak, aangezien pa hem een keer van een klif heeft gemieterd om te zien of hij wel echt een Mishima is. Wonderwel overleeft Kazuya de val, waarna een demon verschijnt en hem brute superkrachten aanbiedt in ruil voor zijn ziel. De animeserie Tekken: Bloodline speelt zich een tijdje later af, wanneer Kazuya's zoon Jin vergelding zoekt voor de zinloze dood van zijn moeder.

De allure van anime zit hem grotendeels in de heroïek van vrijwel elk personage en moment. Vooral vechtscènes lenen zich uitermate goed voor de bombarie. Voorzien van schreeuwerige achtergrondjes vliegen de personages door het beeld. Ook Tekken: Bloodline is wat dat betreft een lust voor het oog. Van wapperende haren tot theatrale v-formaties en de dramatische pirouette die de schop voorgaat. Een hysterische tekenfilm die niet afwijkt van zijn voorgangers. Met een beetje extra lof voor de trouwe shots vanaf de zijkant, wanneer twee vechtersbazen vlak voor een duel tegenover elkaar staan.

Een puntje van kritiek voor de nasynchronisatie. Het is geen makkelijke klus om Engelse woorden op Japanse mondbewegingen te laten aansluiten, maar omdat de strekking van het verhaal in beide talen hetzelfde moet zijn, worden klanken in anime soms op vreemde wijze uitgerekt om het passend te maken. Zo praat Heihachi bij vlagen in slow motion en heeft de slechterik een houterig lachje omdat de stemacteurs de lippen niet konden bijbenen. Wel zijn ingesproken vertalingen inmiddels een stuk beter te pruimen dan twintig jaar geleden. En ergens mogen we het overdreven stemacteren wel beschouwen als een charme van anime.

De thema's waarover Tekken verhaalt zijn al zo oud als de baard van Jupiter. Eerlijkheid duurt het langst, de aanhouder wint en eenvoudigweg elke vorm van mindfulness die je in een zelfhulpboek kan vinden. Tekken: Bloodline eert deze innerlijke conflicten in de vorm van een serie vol nostalgie. En natuurlijk staan we in de eerste instantie juichend langs de ring voor de spectaculaire knokkerij in de arena, maar de wijze lessen in dit fictieve brood en spelen blijven onbewust gelukkig toch in onze oordelen hangen.

★★★☆☆

Tekken: Bloodline is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ geeft dit filmmonster zijn sterstatus terug
Series / Nieuws

Disney+ geeft dit filmmonster zijn sterstatus terug

Het MonsterVerse krijgt concurrentie als Disney probeert de 1933-film te doen herleven.

Klaarblijkelijk is men bij Disney niet helemaal overtuigd van de actiefilms die Legendary Pictures maakt over King Kong. Het huis van de muis heeft namelijk een serie in ontwikkeling die gebaseerd moet worden op de film King Kong uit 1933.

Variety meldt dat de serie een drama zal zijn dat de geschiedenis van de gigantische aap zal onderzoeken, evenals zijn thuislocatie Skull Island. De serie zal ook details bevatten op basis van recente romans van Joe DeVito, die werden geproduceerd met de erfgenamen van Merican C. Cooper, de schrijver van de fim uit 1933.

King Kong naar Disney+
De Disney+ King Kong-serie wordt geschreven door Stephany Folsom, die onlangs succes had met het schrijven van Paper Girls voor Amazon. James Wan, Michael Clear en Rob Hackett zijn samen met Folsom de uitvoerend producenten.

De afgelopen jaren werkt Legendary Pictures aan het Monsterverse. Al twee keer zagen we King Kong in actie, namelijk in de films Godzilla vs. Kong en eerder in Kong: Skull Island.

Op Apple TV+ moet op den duur een serie binnen het MonsterVerse verschijnen. Deze zal zich richten op Godzilla en andere monsters.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon': dit zijn alle draken uit de serie
Series / Nieuws

'House of the Dragon': dit zijn alle draken uit de serie

In totaal zullen er zeventien(!) draken te zien zijn in de show volgens George R.R. Martin.

Na lang wachten kunnen fans van Game of Thrones zichzelf eindelijk weer verliezen in de wereld van Westeros met de gloednieuwe spin-off House of the Dragon. Er staat ons weer veel intrige en geweld te wachten, maar bovenal een hoop draken!

In de spin-off zijn er zoveel van de magische wezens te zien, omdat de kijkers honderden jaren terug de tijd in gaan. In de serie wordt namelijk verhaald over de voorgeschiedenis van Huize Targaryen, wiens leden ooit op de Iron Throne zetelden.

Zij werden ooit zo machtig door onder andere hun draken, waarmee ze Westeros onder de duim konden krijgen. Logisch dan ook dat er meerdere van deze terrorbeesten in de serie te zien zullen zijn.

Wat voor draken krijgen we te zien?
YouTuber Lore Ramble was zo enthousiast over de nieuwe serie, dat hij het bronmateriaal van George R.R. Martin in dook en uit alle eerdere werken de omschrijvingen van de draken haalde. Ook vertelt hij erbij of ze een ruiter hebben, en wie die ruiter dan is.

Bekijk hieronder de video van Lore Ramble met de volledige uitleg. De eerste aflevering van House of the Dragon is nu te zien bij HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spin-offs van gekwelde superheld gered van cancelronde bij HBO Max
Series / Nieuws

Spin-offs van gekwelde superheld gered van cancelronde bij HBO Max

Meerdere shows van dezelfde superheld zijn gelukkig veilig voor de rode pen van David Zaslav.

Vele series op HBO Max zijn eraan gesneuveld - de grote schoonmaak van CEO David Zaslav bij Warner Bros. Discovery. Maar gelukkig zijn de spin-offs van Batman veiliggesteld, zo laat de directie van de studio weten.

De spin-offs in kwestie zijn geen onderdeel van de DC Extended Universe, evenals de recente kaskraker The Batman waarop zij gebaseerd zijn. In de film van Matt Reeves speelde Robert Pattinson The Dark Knight met zo'n succes, dat er twee spin-offs en enkele vervolgfilms (nog steeds) gepland werden.

Naast de langverwachte filmsequel, werd eerder al bekend dat Reeves' plannen voor de nieuwe franchise van The Batman ook enkele series zou gaan bevatten. Een daarvan zou primair gaan over The Penguin, gespeeld door Colin Farrell. Verder zouden plannen voor een Gotham P.D.-serie zijn ontwikkeld tot een serie, specifiek over de gevangenen van Arkham Asylum.

Gered van een stille dood
Met de vele annuleringen van de laatste tijd in het achterhoofd, waren vele fans bang dat de franchise van The Batman het zou gaan houden bij een enkele film. Gelukkig is nu bekend dat de directie officieel groen licht heeft gegeven op de preproductie van de series.

Volgens een rapport van Deadline behoren de spin-offs tot de titels die nog steeds actief in ontwikkeling zijn. Michael De Luca, die Co-Chair is van de Warner Bros Pictures Group, vermeldde dat de deal rond is gekomen na het samenwerken met Reeves in de "beginfase van de planning van The Penguin-serie voor HBO Max."

Ook The Penguin is volgens het rapport veiliggesteld. Beide series hebben helaas nog geen releasedatum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook deze ster keert vermoedelijk niet terug in seksserie van Netflix
Series / Nieuws

Ook deze ster keert vermoedelijk niet terug in seksserie van Netflix

Sex Education van Netflix lijkt nog best wat verschillende personages te verliezen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sex Education is een grote hit voor Netflix. Het vierde seizoen wordt nu gemaakt. En hoewel de serie er nog voorlopig niet klaar voor is de nieuwe afleveringen te lanceren en de boel nog wel even op zich laat wachten, weten we nu al een en ander.

We weten namelijk van diverse castleden dat hun personages niet terugkeren in het vierde seizoen. Dat lijkt ook te gelden van Jim Howick, die aangeeft niet te weten of en wanneer hij terug mag keren.

Sex Education seizoen 4
Howick vertelde tegenover Digital Spy het volgende over zijn rol van Colin Hendricks:

"Ik denk dat ik er wel in zit. Maar eerlijk gezegd weet ik het oprecht nog niet zeker en dat is de hele waarheid. Ik weet het niet. Ze nemen het nu op. Maar er is zo'n grote cast en het duurt eeuwig. Dus ik weet zeker dat ik in hun plannen zit, maar omdat ze geen optie op mij hebben, gaan ze het mij waarschijnlijk pas over een maand ofzo meedelen."

Sex Education heeft meer tijd nodig bij de opnames van een normale serie volgens Howick. "Ik denk dat ik het binnenkort ga merken. Maar ik weet bijna zeker dat ik erin zit, ik denk dat ik het wel wist als het niet zo zou zijn. Ik denk dat ik er wel in zit, maar waarschijnlijk in het tweede blok, dat tot februari opgenomen wordt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon' breekt alle records
Series / Nieuws

'House of the Dragon' breekt alle records

House of the Dragon blijkt een immens goede gok te zijn geweest van HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De heerschappij van House Targaryen begon met een recordbrekende 9,99 miljoen kijkers die afstemden op HBO en op HBO Max in de Verenigde Staten. Dat meldt Warner Bros. Discovery.

De serie House of the Dragon is een spin-off van Game of Thrones, en lijkt nu al een goed een veilige gok te zijn geweest van HBO Max. Dat hoopt met deze serie het startschot te kunnen geven voor een vele malen grotere franchise en misschien dat, als de serie deze kijkcijfers vast houdt, dit wel kan lukken.

House of the Dragon-kijkcijfers
House of the Dragon trok met zijn 10 miljoen kijkers meer dan dubbel zoveel mensen naar HBO dan Game of Thrones in 2011. Dat was toen nog goed voor 4,2 miljoen kijkers.

Samba TV, dat onafhankelijk de smart-tv's van mensen bekijkt, meldt dat in de eerste zes uur van de lancering van House of the Dragon, 2,6 miljoen mensen afstemden op de serie. Daarmee is het de meest bekeken streaming première van het jaar als we afgaan op Samba TV.

Ter vergelijking: Stranger Things trok 1,2 miljoen mensen in diezelfde periode volgens Samba TV.

House of the Dragon krijgt elke maandag een nieuwe aflevering.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze films kan je nieuw zien op Disney+ in september
Films / Featured

Deze films kan je nieuw zien op Disney+ in september

Thor: Love and Thunder, Hocus Pocus 2 en meer topfilms! Disney+ maakt er iets moois van.

Elke maand blikken we vooruit op het komende nieuwe aanbod van de grote streamingdiensten. September wordt afgetrapt door Disney+. In dit artikel tref je alle films aan die nieuw toegevoegd worden in de komende maand, met als highlight Marvel-film Thor: Love and Thunder.

VANAF 8 SEPTEMBER
PINOCCHIO: Pinocchio is een houten marionet die ervan droomt een echte jongen te worden. Door de oude Geppetto wordt hij tot leven gewekt en wordt hij opgevoed als zijn eigen zoon. Pinocchio is echter niet vies van wat kattenkwaad.

Thor: Love and Thunder: In 'Thor: Love and Thunder' van Marvel Studios vinden we de God van de Donder (Chris Hemsworth) terug op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar het pensioen van Thor wordt abrupt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster, die - tot Thors verbazing - op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie rondom de wraak van de Godenslachter te ontrafelen. Ze proberen hem te stoppen voordat het te laat is.

OBI-WAN KENOBI: A JEDI'S RETURN: Een nieuwe documentaire die duikt in het maken van de epische miniserie. We zien nooit eerder vertoonde beelden van achter de schermen, interviews en bezoeken onder meer de creature shop en de props afdeling.

VANAF 30 SEPTEMBER
HOCUS POCUS 2: De live-action komedie 'Hocus Pocus 2' is een spookachtig vervolg op de Halloween-cultklassieker uit 1993, die de heerlijk gemene Sanderson-zussen terugbrengt voor nog meer komische chaos. Het is 29 jaar geleden dat iemand de Zwarte Vlam Kaars aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen, en ze zijn uit op wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakt van september een overvolle seriemaand!
Series / Featured

Disney+ maakt van september een overvolle seriemaand!

Disney+ voegt heel wat nieuwe series toe aan zijn aanbod de komende paar weken.

Elke maand blikken we bij elk van de grote streamingdiensten vooruit op wat we zoal nieuw verwachten aan films. Deze week loopt Disney+ voorop! Hieronder de series die je nieuw kan verwachten in september.

VANAF 8 SEPTEMBER
Wedding Day: Katie en Stefan worden verliefd op elkaar op een huwelijk, ondanks dat Katie al een verloofde heeft. Twee maanden later worden tijdens haar huwelijk haar nieuwe echtgenoot en zijn hele familie vermoord. De politie denkt dat Stefan het gedaan heeft. Stefan denkt dat Katie het was. Niemand weet de waarheid..

Mike: Deze serie verkent het wilde, tragische en controversiele leven en de carriere van zwaargewicht kampioen Mike Tyson, een van de meest polariserende figuren in de sportcultuur.

Epic Adventures with Bertie Gregory: Volgt Bertie terwijl hij op epische en angstaanjagende avonturen en reizen gaat.

Cars op Rondreis: Lightning McQueen en Mater riezen door het land, om de zus van Mater te bezoeken.

Tierra Incognita: Nadat zijn ouders achter jaar geleden verdwenen, vertrok de jonge Eric Dalaras op zoek naar de waarheid, om een angstaanjagende wereld te ontdekken.

VANAF 21 SEPTEMBER
Andor: In een gevaarlijk tijdperk betreedt Cassian Andor een pad dat van hem een rebellenheld zal maken

VANAF 22 SEPTEMBER
The Kardashians: De familie die je kent en liefhebt, komt met een gloednieuwe serie die een volledig kijkje geeft in hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie nemen de camera's mee om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk van het runnen van een miljardenbedrijf tot de dolkomische momenten tijdens hun vrije tijd en het afzetten op school, deze serie geeft de kijkers een meeslepend en eerlijk verhaal over liefde en het leven in de schijnwerpers.

VANAF 28 SEPTEMBER
The Old Man: The Old Man gaat over Dan Chase, die tientallen jaren geleden ontsnapte aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Wanneer een huurmoordenaar probeert Chase uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, vrede moet zien te sluiten met zijn verleden. De assistent-directeur voor contraspionage van de FBI wordt opgeroepen om Chase te vinden vanwege zijn gecompliceerde verleden met de voortvluchtige.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit probleem had deze 'Game of Thrones'-regisseur met het einde
Series / Nieuws

Dit probleem had deze 'Game of Thrones'-regisseur met het einde

Dit probleem had Game of Thrones-regisseur Miguel Sapochnik met het einde van de serie.

Het einde van Game of Thrones is misschien wel het meest bekritiseerde einde van elke tv-serie ooit. Nu House of the Dragon van start is gegaan, denken steeds meer mensen eraan terug. Zo ook een bepaalde regisseur.

We hebben het hier over Miguel Sapochnik, regisseur van een paar van de beste Game of Thrones-afleveringen. Zo regisseerde hij Battle of the Bastards, The Winds of Winter, Hardhome, maar ook het zeer bekritiseerde The Long Night.

Miguel Sapochnik over Game of Thrones
Nu werkt hij als co-showrunner aan House of the Dragon. Maar met de aandacht gericht op deze prequel, is het logisch dat ook zijn voorganger weer enigszins in het daglicht komt te staan. Natuurlijk laat Sapochnik daar zich dan ook over uit.

In een interview met de New York Times geeft hij aan wat zijn grootste probleem was met het einde van Game of Thrones:

"Ik vond het vrij lastig, toen we het aan het maken waren, dat we zo'n raar epiloog vrolijk einde hadden."

Dus niet de manier waarop Daenerys behandeld werd, of de manier waarop Jon Snow weggestuurd werd en Bran Stark op de troon belandde, maar de epiloog van het verhaal. Dit was blijkbaar te vrolijk voor de regisseur.

Het klopt dat de toon van de rest van het seizoen niet echt overeenkomt met het einde, en dus is het niet gek dat Sapochnik problemen zag met dit einde.

Laten we hopen dat hij gemaakte fouten op zijn minst een beetje recht kan zetten met House of the Dragon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie krijgt eindelijk gave nieuwe trailer
Series / Trailer

'Lord of the Rings'-serie krijgt eindelijk gave nieuwe trailer

Lord of the Rings The Rings of Power komt er nu echt in rap tempo aan!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft zijn nieuwste en vermoedelijk laatste trailer gekregen. Eentje die meer onthult van het verhaal van de serie en laat zien wat we zoal kunnen verwachten. Maar met een vrij opmerkelijke creatieve keuze.

In plaats van de zeer bijzondere muziek van Howard Shore en Bear McCreary te gebruiken, koos Prime Video ervoor om nu gewoon popmuziek onder de beelden te zetten. Wat toch voor een beetje een vreemd sfeertje rond de trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power zorgt.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer
De trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power focust zich natuurlijk weer op Galadriel, die heel duidelijk neergezet wordt als het hart van de tv-serie.

We zien haar, de Misty Mountains, de elfen-hoofdstad Lindon en de kusten van het eiland Númenor. Dat belooft dus wat voor The Lord of the Rings: The Rings of Power, dat door heel Midden-Aarde begint en langzaamaan op zal bouwen naar een duidelijk overkoepelend verhaal.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power ziet er enorm grootschalig uit, met een budget van ruwweg 450 miljoen dollar voor het eerste seizoen van acht (!) afleveringen alleen al.

Je kunt The Lord of the Rings: The Rings of Power vanaf 2 september zien. Hieronder de trailer:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon'-acteur helemaal klaar met aantijgingen
Series / Nieuws

'House of the Dragon'-acteur helemaal klaar met aantijgingen

"Ze zijn tevreden met een vliegende draak... maar een rijke zwarte man? Dat is te gek voor woorden."

Steve Touissant, die Lord Corlys Velaryon speelt in House of the Dragon, haalt uit naar meerdere commentatoren, die verontwaardigd waren nadat hij als zwarte man werd gecast voor de rol. Dat er in een fantasiewereld vol draken en magie zo'n keuze niet gemaakt kan worden, is volgens hem te gek voor woorden.

De eerste aflevering van House of the Dragon is net uit, en blijkt al zo'n succes dat voor enige tijd de servers van HBO Max de grote hoeveelheid kijkers niet aankonden. In de aflevering kwam onder andere Lord Corlys Velaryon langs, oftewel 'The Sea Snake'.

Op sociale media bleken meerdere kijkers van de prequel van Game of Thrones erg verontwaardigd over het feit dat een zwarte man was gecast. Ze vonden dat hij wit had moeten zijn, net als de rest van de Targaryens. In het werk van George R.R. Martin is echter nooit beschreven wat de huidskleur is van het personage. Wel werd gesteld in het boek 'Fire and Blood' dat het personage een afstammeling is van de Valyrians. Ook zou hij even witblond haar hebben gehad als de Targaryens.

De respons van Toussaint
Toussaint was verre van te spreken over de kritiek, zo bleek uit een interview met Men's Health. Hij zei: "Het lijkt heel moeilijk te zijn voor mensen om te slikken… Ze zijn tevreden met een vliegende draak. Ze zijn tevreden met wit haar en violetkleurige ogen, maar een rijke zwarte man? Dat is te gek voor woorden."

Hij voegde eraan toe: "Wat heel mooi was om te zien was dat tegenover elk toxisch persoon, die op een of andere wijze op mijn tijdlijn terecht was gekomen, er heel veel anderen waren, die me enorm hebben gesteund en hebben gezegd: 'Oh mijn god, ik kan niet wachten, dit wordt geweldig!'"

Op HBO Max is nu de eerste aflevering te zien van The House of the Dragon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze gevoelige film verovert Netflix
Films / Netflix Kijktip

Deze gevoelige film verovert Netflix

Een kattenfilmpjescompilatie met verbazend veel diepgang is precies wat het Internet nodig heeft.

In de nieuwe Netflix-documentaire Inside the Mind of a Cat wordt het rijke leven van de gemiddelde huiskater onder de loep genomen op een vermakelijke doch informatieve wijze. Sinds korte tijd prijkt de documentaire op de streamingdienst, en wint gestaag meer en meer harten van loyale kattenfans. Bekijk hier of de film iets voor jou is!

Regisseur Andy Mitchell brengt in Inside the Mind of a Cat verschillende kattenexperts samen in een poging om de brandende vragen te beantwoorden, die iedereen zich wel eens heeft afgevraagd over het diertje. In de documentaire van circa zestig minuten komen er veel kenners aan het woord, maar zijn er (gelukkig) ook meer dan genoeg kattenfilmpjes om mee te mixen.

Verschillende onderwerpen passeren de revue, zoals de redenen waarom katten altijd op hun pootjes terechtkomen, waarom katten hyperactief worden na bedtijd en of ze hun eigen namen kunnen herkennen. En misschien de belangrijkste vraag van allemaal komt lags: houden katten eigenlijk wel van hun baasjes?

Nu te vinden op Netflix
Op 18 augustus werd de kattenfilm uitgebracht op Netflix, en wordt de documentaire met veel lof ontvangen door wereldwijde kattenfans. In de recensie op FilmTotaal werd de film beloond met 4 uit de 5 sterren, en werd het kattenplezier omschreven als "een fijne, vrolijke spreekbeurt over katten" en "ongedwongen poezenpraat".

Bekijk de film nu op Netflix, of start alvast met de trailer hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Breaking Bad'-schrijver is helemaal klaar met Walter White
Series / Nieuws

'Breaking Bad'-schrijver is helemaal klaar met Walter White

Hoe meer tijd er verstrijkt, hoe minder goed de filmmaker zijn eigen personage kan uitstaan.

Vince Gilligan is na vijf seizoenen Breaking Bad en zes seizoenen Better Call Saul helemaal klaar met hoofdpersonages, die in hun essentie hufters zijn. Na Walter White en Saul Goodman wil hij liever in zijn aankomende serie een held kiezen, die het rechte pad bewandelt.

In Breaking Bad creëerde Gilligan Walter White (Bryan Cranston), een scheikundeleraar die meth gaat produceren nadat hij kanker heeft gekregen. De spin-off van de hitserie, Better Call Saul volgde eveneens een protagonist, Saul Goodman (Bob Odenkirk), die verschrikkelijke dingen doet.

In een nieuw interview met de New Yorker zei Gilligan dat hij terugverlangt naar de tijd dat televisie meer goede helden in de hoofdrollen had. De regisseur onthulde dat hij tegenwoordig alleen nog maar kijkt naar klassieke televisieprogramma's met hoofdrolspelers die niet veel meer lijken te bestaan.

Het toekomstige universum van Gilligan
Gilligan zei: "Ik houd van het oude spul. Ik houd van oude afleveringen van 'Emergency!' en 'The Rockford Files' en 'Columbp' en 'The Twilight Zone' en 'Hogan's Heroes'. Het is troostvoedsel voor mijn hersenen."

Hij vervolgde met de plannen voor zijn nieuwe show: "Voor mijn volgende show wil ik graag dat de hoofdpersoon een ouderwetse held is, een ouderwetse goede vent… Het voelt nu als een wereld vol stront, zowel in fictie als in het echte leven. Ik denk dat het waarschijnlijk weer tijd is voor een personage dat niet voor het makkelijke geld gaat."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.