Netflix voegt maar liefst 13 nieuwe series toe

Check hier het nieuwe aanbod op Netflix van deze week, met veel nieuws!

Jim Pedd, 26-08-2022 08:26

Elke vrijdag zetten we alle nieuwe toevoegingen aan het aanbod van Netflix voor je op een rij. Het was een kneiterdrukke week, met heel wat nieuwe toevoegingen. We duiken erin!
Chesapeake Shores (S06E02): Abby plant een avontuurlijke tweede date en Megan twijfelt of ze een baan wil aanvaarden in LA. Davids familie brengt een onverwacht bezoek.

The Walking Dead (seizoen 11): Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen.

Chad and JT Go Deep: Beste vrienden Chad en JT willen positiviteit verspreiden.

Lost Ollie: Een oud knuffelkonijn met slappe oortjes en vage herinneringen begint aan een epische zoektocht om zijn beste vriend te vinden: de jongen van wie hij enorm veel houdt.

Mo: In Texas worstelt Mo tussen twee culturen en drie talen.

Queer Eye: Brazil: De Fab Five-mannen van Brazilië gebruiken in deze opbeurende serie hun kennis van welzijn, stijl, kapsels, design en cultuur om het leven van alledaagse helden te transformeren.

Selling The OC: De Oppenheim Group breidt uit naar Orange County, om met een heel nieuw makelaarsteam weer grote huizen te verkopen.

Angry Birds: Summer Madness (3 seizoenen): De vonken en veren vliegen ervanaf als de tienervogels Red, Chuck, Bomb en Stella samen met hun gevederde vrienden een wilde zomer doorbrengen op Kamp Sprokkelhout.

History 101 (2 seizoenen): Bekijk deze korte geschiedenislessen over wetenschappelijke doorbraken, sociale bewegingen en belangrijke ontdekkingen aan de hand van infographics en archiefbeelden.

Onder Vuur: In East Bank Station moet een hecht team brandweermannen en -vrouwen een gevaarlijke en stressvolle baan combineren met heel wat persoonlijke en professionele uitdagingen.

Drive Hard: The Maloof Way: Het leven van een voormalige racer wordt gekaapt en hij moet getaway-auto's besturen.

Ludik: Als een ondernemende meubelmagnaat een ontvoerd familielid wil redden, moet hij zijn geheime netwerk voor diamantsmokkel gebruiken om wapens over de grens te vervoeren.

Partner Track: Ingrid Yun wil partner worden bij een elitair advocatenkantoor in NYC en haar principes trouw blijven. Daarnaast zoekt ze balans tussen romantiek, vrienden en familie.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie