search

Ons nieuws van vrijdag 26 augustus 2022

Recensie Netflix-serie 'Donde Hubo Fuego'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Donde Hubo Fuego'

Deze Mexicaanse soapserie lokt kijkers met knappe brandweermannen, maar heeft verder niet veel te bieden.

Regie: Jorge Michel Grau, Laura Marco, Moisés Ortiz Urquidi | Cast: Eduardo Capetillo (Ricardo Urzúa Lozano), Itatí­ Cantoral (Gloria Carmona), Iván Amozurrutia (Poncho Quiroga), Esmeralda Pimentel (Olivia Serrano), Mauricio Hénao (Daniel Quiroga), e.a. | Aantal afleveringen: 39 | Speelduur: 30-45 minuten | Jaar: 2022

We zijn ook maar mensen. Een serie met knappe brandweermannen die halfnaakt rondhuppelen klinkt nu eenmaal verleidelijk. En een hoofdpersoon op zoek naar de moordenaar van zijn broer die journalist was is in Mexico een bijzonder actueel verhaal, dus de serie zou ook nog eens inhoud kunnen hebben. Maar Donde Hubo Fuego maakt deze verwachtingen helaas niet geheel waar.

Het kijken van soapseries is voor sommigen een verslavende vorm van escapisme, terwijl de aantrekkelijkheid ervan voor anderen een volslagen mysterie is. Ze zitten vaak boordevol heftige onderwerpen die op een uiterst onrealistische en afstandelijke manier tot uiting worden gebracht. Juist door deze tegenstrijdige combinatie lijkt de kijker zowel aan de realiteit te kunnen ontsnappen als mee te kunnen leven met de personages.

Donde Hubo Fuego heeft veel weg van de realiteit. Hoofdpersoon Poncho besluit te infiltreren bij de brandweer om te onderzoeken wie zijn broer Daniel vermoordde, die als journalist de brandweerkazerne onderzocht. Nu worden journalisten in Mexico met regelmaat vermoord wanneer ze corrupte politici of drugsmaffia ontmaskeren. Het gebeurde zelfs nog de dag voordat de serie uitkwam. Mexico is officieel het meest gevaarlijke land ter wereld om journalistiek te bedrijven, dus een serie die heldhaftige journalisten eer aandoet klinkt als een goed uitgangspunt.

Maar Donde Hubo Fuego is geen politieke thrillerserie "“ het is een doodgewone soapserie. De verhaallijn over de vermoorde journalist moet al snel het podium delen met een heel scala aan andere heftige onderwerpen die, zoals dat hoort in soaps, overdreven en onrealistisch worden behandeld. Daarnaast vallen het beloofde mannelijke schoon en de expliciete seksscènes die we gewend zijn van de Mexicanen ietwat tegen.

In de eerste paar afleveringen worden we nog gepaaid met ontblote torso's en achterwerken, maar al snel wordt de kijker overspoeld met uitvergrote emoties en bizarre plotwendingen, waardoor het lang wachten is op een beetje actie. Toegegeven, het heeft wat dat elke aflevering eindigt met een spannende cliffhanger. Maar of die spanning vol te houden is gedurende negenendertig afleveringen die allemaal in één keer op Netflix kwamen? De populariteit van de serie suggereert van wel.

Soaps kijken heeft bewezen gezondheidsvoordelen. Meeleven met de personages en het in rap tempo wisselen van gevoelstoestand is volgens onderzoekers een goede manier van emotioneel ontladen en ontstressen. Om die reden hoeven we het dus niet te laten. Maar wie op een smeuïg visueel spektakel í  la Onze Jongens zat te hopen, komt van een koude kermis thuis. Tegen de tijd dat de kijker dat doorheeft, is de soapverslaving er wellicht al ingeslopen en het succes van de serie bezegeld.

★★☆☆☆

Donde Hubo Fuego is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze spannende thriller verovert Netflix wereldwijd
Series / Netflix Kijktip

Deze spannende thriller verovert Netflix wereldwijd

Na de moord op zijn broer doet een jonge man er alles aan om de moordenaar te vinden.

Wereldwijd staan Netflix-kijkers in vuur en vlam door deze razend populaire actieserie, genaamd High Heat. In de spannende dramaserie volgen we Poncho, die wanhopig op zoek is naar de oorzaak achter de moord op zijn broer, en daardoor bij de brandweer terechtkomt. Ontdek of de serie misschien wat voor jou is!

De Spaanstalige serie, met de originele titel Donde hubo fuego, is een Mexicaanse dramaserie van José Ignacio Valenzuela. Eerder maakte de regisseur ook al de serie Who Killed Sara?.

Valenzuela's fascinatie met moorden oplossen keert terug via een vervolg in de vorm van High Heat, waarin Poncho infiltreert in een brandweerkazerne. Bij zijn dagelijkse werk als brandweerman en zijn geheime werk als detective wordt hij bijgestaan door Olivia, de enige brandweervrouw onder zijn collega's.

Hoge temperaturen in de Netflix Top 10
De serie kwam 17 augustus online op Netflix, maar is al meer dan 27 miljoen uur gekeken door Netflix-kijkers wereldwijd. Daarmee heeft het de tweede plek veroverd in de huidige globale Netflix Top 10.

Bekijk de serie nu bij Netflix, of bekijk hieronder vast de trailer van het eerste seizoen!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Apple TV+-serie 'Surfside Girls'
Recensie

Recensie Apple TV+-serie 'Surfside Girls'

Met een zomers avontuur over een mysterieuze schat wordt de kijker een slappe hap voorgezet.

Regie: Chi Yoon Chung, Jonathan A Rosenbaum, America Young, e.a. | Cast: Yaya Gosselin (Sam), Mia Cech (Jade), Spencer Hermes-Rebello (Remi), Jacob Vargas (Bob), Catia Ojeda (Monica), Adan Maverick Carcaño (Petey), Michelle Mao (Amy), Christine Lin (Mei Lin), Sonita Henry (Doctor Pfeiffer), Joseph Mesiano (Captain Devar), e.a. | Afleveringen: 10 | Speelduur: 22-27 minuten | Jaar: 2022

In het rustige stranddorp Surfside valt bitter weinig te beleven. Het leven kent hier geen obstakels en hartsvriendinnen Sam en Jade brengen hun vrije tijd het liefst door op de golven. Tijdens een surftochtje belanden de twee meiden bij toeval in een verborgen grot. Een onheilspellende stem klinkt, een gouden dubloen valt uit de lucht en geheimzinnige muziek luidt een retespannende zomer in.

Surfside Girls is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks, geschreven door de Amerikaanse Kim Dwinell. Dol op de blauwe deining is deze schrijfster zelf ook vaak op haar surfplank te vinden, wat ze graag laat doorschemeren in haar verhalen. Wie haar stripboeken kent, ziet de vrolijke illustraties terugkomen in de sfeer van deze miniserie en haar innemende personages direct vanaf het papier tot leven worden gebracht.

Heel slim heeft Dwinell een verzameling personages uit haar pen geschud waar elke tiener zich mee kan identificeren. Het dromerige buitenbeentje vindt aansluiting bij Sam, chicks met attitude lopen weg met de eigenwijze Jade fantasierijke knaapjes vinden een held in spookverschijning Remi. Geheel verantwoord voor een kinderserie zijn alle personages onwaarschijnlijk volwassen, met gesprekken op een niveau waar zelfs een doorknede psycholoog nog een wenkbrauw van optrekt. Voeg hier een vleugje typische puberproblemen aan toe, met hier en daar een dieptepunt, en je bestseller is een feit.

Naast de nodige filmvaders en -moeders heeft het productieteam een blik kindsterretjes opengetrokken. Yaya Gosselin kennen we vooral als Missy Moreno in We Can Be Heroes en Miya Cech is een bekend gezicht uit de actieserie The Astronauts. Daarnaast speelt nieuwkomer Spencer Hermes-Rebello in Surfside Girls een van zijn eerste rollen, al is het wel ernstig merkbaar dat hij nog maar net om het hoekje komt loeren. Al deze kids zijn voor het genre prima gekozen, maar geen van hen hoeft voorlopig aan een Oscarspeech te beginnen.

Eigenlijk is het best moeilijk iets zinnigs te zeggen over Surfside Girls. De serie is overduidelijk gericht op jeugdige kijkers en door het gebrek aan lettergrappen en knipoogjes is het nét geen familieserie. Wie zich toch aan de volle tien afleveringen besluit te wagen, ridderen we bij dezen tot held. Want je moet ontzettend veel kinderlijk geduld hebben om het acteerwerk in de categorie Disney Channel en Nickelodeon uit te zitten, en daarmee een hoop irrelevant geneuzel te doorstaan.

★★☆☆☆

Surfside Girls is te zien bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon' schrijft historie
Series / Nieuws

'House of the Dragon' schrijft historie

De cijfers die de prequel van 'Game of Thrones' voor kan leggen zijn ronduit indrukwekkend...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zelden werd er in de aanloop naar de lancering van een nieuwe reeks zoveel hype gecreëerd als het geval was bij House of the Dragon, de prequel van de razend populaire reeks Game of Thrones. Vaak worden de verwachtingen dan niet ingelost, maar dat blijkt deze keer toch wat anders te zijn.

De Game of Thrones prequel werd gelanceerd op HBO en HBO Max op 21 augustus 2022. De interesse in de reeks was meteen ontzettend groot. In de Verenigde Staten alleen al slaagde de serie er dan ook in om bij de start zomaar even 130 miljoen kijkers te bereiken.

Met bovenstaande heeft House of the Dragon meteen een mooi record te pakken. Het was namelijk de best bekeken première van een serie ooit voor HBO. Er kan uiteraard wel niet worden gesteld dat dit volledig uit de lucht komt gevallen. Het marketingbudget dat werd voorzien voor deze nieuwe reeks was namelijk behoorlijk indrukwekkend.

Grootste marketingbudget ooit
Warner Bros. Discovery heeft vanaf het begin duidelijk gemaakt wat het belang is van deze nieuwe serie. Dat heeft ze onder meer gedaan door het grootste marketingbudget ooit te voorzien voor een HBO-project. Die financiële inspanningen blijken nu echter hun vruchten afgeworpen te hebben.

House of the Dragon speelt zich af zo'n 200 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones. De serie legt de focus vooral op House Targaryen. Op IMDB krijgt de reeks voorlopig een prachtige score van 9/10.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-docuserie over Robbie Williams aangekondigd
Series / Nieuws

Netflix-docuserie over Robbie Williams aangekondigd

De nieuwe docuserie zou ergens in de loop van het jaar 2023 moeten verschijnen...

Fans van de bekende zanger Robbie Williams kunnen hun borst alvast nat gaan maken! 's Werelds grootste streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat ze volgend jaar met een prachtige docuserie uit zal pakken rond de Britse popster.

Door Netflix zelf werd bij de bekendmaking aangegeven dat er sprake is van exclusieve toegang tot de zanger. De docuserie zou dan ook een ongefilterd en diepgaand onderzoek moeten zijn naar het muziekicoon. De streamingdienst geeft aan dat alle hoogte- en dieptepunten van de voorbije 30 jaar van de zanger aan bod zullen komen.

Verslavingen
Dat het Robbie Williams niet altijd voor de wind ging is uiteraard bekend. Zo kreeg de Britse popster in het verleden veel media-aandacht voor diens verslavingen en zowel de professionele als de persoonlijke breuken die hij doormaakte.

Verantwoordelijk voor de productie van de nieuwe docuserie is niemand minder dan Joe Pearlman. De kans bestaat dat deze naam je niet zoveel zegt, maar hij was in het verleden onder meer verantwoordelijk voor After the Screaming Stops. Zeker een gerenommeerde naam dus voor deze gloednieuwe docureeks.

Wanneer de gloednieuwe docuserie over het leven van Robbie Williams moet verschijnen en wat de naam van het project precies wordt is tot dusver nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom wordt 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' seizoen 2 niet in Nieuw-Zeeland gefilmd?
Series / Nieuws

Waarom wordt 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' seizoen 2 niet in Nieuw-Zeeland gefilmd?

De showrunner van de grootschalige serie heeft er een aantal hele goede redenen voor.

Patrick McKay, showrunner van The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft laten weten waarom de opnames van seizoen 2 niet zullen plaatsvinden in Nieuw-Zeeland. Lees hieronder wat McKay erover te vertellen heeft.

De serie van showrunners McKay en J.D. Payne speelt zich af in de zogenaamde Second Age van Middle-Earth en bevat hoofdrollen voor acteurs als Robert Aramayo, Joseph Mawle, Maxim Baldry, Lenny Henry, Markella Kavenagh, Benjamin Walker en Morfydd Clark (als Galadriel).

Andere omgevingen
In 2021 werd na de afronding van de opnames van het eerste seizoen in Nieuw-Zeeland al onthuld dat de productie zich voor het tweede seizoen zal verplaatsen naar het Verenigd Koninkrijk. En dat leidde tot kritiek van o.a. fans en Lord of the Rings-acteur Elijah Wood.

McKay heeft nu een boekje opengedaan over de omstreden beslissing. Hij zei er het volgende over:

''Ik denk dat ik bij een te gedetailleerd antwoord teveel weggeef van waar de plot in toekomstige aflevering heen leidt. In Tolkiens wereld zijn reizen naar andere landen een terugkerend thema. En dat is iets wat wij willen benutten. Daarnaast schreef Tolkien over de Britse ilanden. Hij omschreef zijn eigen tuin en de natuur om hem heen. Dus het opent allerlei mogelijkheden om de productie naar een ander land te verplaatsen."

De eerste twee afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power zijn vanaf 2 september a.s. te streamen via Amazon Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'The Umbrella Academy' krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

Netflix-hit 'The Umbrella Academy' krijgt vierde seizoen

Het wordt tevens het laatste seizoen van de serie, die als een van de grootste Netflix-hits geldt.

Netflix heeft officieel het groene licht gegeven voor een vierde seizoen van de succesvolle serie The Umbrella Academy. Het is tevens de laatste reeks afleveringen die we van de serie te zien gaan krijgen.

De scenario's voor het nieuwe seizoen zijn min of meer af en werden geschreven door Steve Blackman, die tevens dienst doet als uitvoerend producent en showrunner. Hoofdrollen zijn opnieuw weggelegd voor Elliot Page, Tom Hopper en Robert Sheehan.

Het nieuws over een vierde seizoen komt net een maand nadat het derde seizoen van de comic-verfilming op de streamingdienst beschikbaar werd gesteld.

Een logische zet
Het derde seizoen van The Umbrella Academy schoot direct naar nummer 1 bij lancering en was goed voor 124,5 miljoen kijkuren. Daarna stond de serie nog vijf weken in de top 10. Niet meer dan logisch dus dat Netflix graag nóg een seizoen wil uitbrengen.

Blackman werkt overigens ook voor Netflix aan een serie-verfilming van PlayStation-franchise Horizon Zero Dawn én dramserie Orbital, die zich afspeelt op het International Space Station.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Legendarische acteur te zien in komedieserie naast Pete Davidson
Series / Nieuws

Legendarische acteur te zien in komedieserie naast Pete Davidson

Joe Pesci staat beken om zijn kieskeurigheid, dus dit moet wel een topper worden.

Oscarwinnaar Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman) zal naast Pete Davidson en Edie Falco te zien zijn in de per aflevering 30 minuten durende komedieserie Bupkis voor Peacock.

Komiek Davidson zal een fictieve versie van zichzelf spelen in de serie, die wordt omschreven als Curb Your Enthusiasm-achtig. Pesci speelt de rol van Davidsons grootvader en Falco zijn moeder in de onbedwongen R-rated serie.

Een grote vangst
Dit is pas de tweede maal in de lange loopbaan van Pesci dat hij een vaste rol speelt in een serie. In 1985 speelde hij mee in comedy-dramaserie Half Nelson, dat al snel van de buis werd gehaald. Pesci is daarnaast in het nieuwe millennium maar drie keer op het witte doek geweest, waarvan het laatste optreden in The Irishman uit 2019 was.

David Sirus en Crashing=producent Judah Miller zullen de scenario's schrijven en produceren samen met Davidson, Andrew Singer en Erin David.

Het is nog onduidelijk wanneer Bupkis te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt maar liefst 13 nieuwe series toe
Series / Featured

Netflix voegt maar liefst 13 nieuwe series toe

Check hier het nieuwe aanbod op Netflix van deze week, met veel nieuws!

Elke vrijdag zetten we alle nieuwe toevoegingen aan het aanbod van Netflix voor je op een rij. Het was een kneiterdrukke week, met heel wat nieuwe toevoegingen. We duiken erin!

Chesapeake Shores (S06E02): Abby plant een avontuurlijke tweede date en Megan twijfelt of ze een baan wil aanvaarden in LA. Davids familie brengt een onverwacht bezoek.

The Walking Dead (seizoen 11): Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen.

Chad and JT Go Deep: Beste vrienden Chad en JT willen positiviteit verspreiden.

Lost Ollie: Een oud knuffelkonijn met slappe oortjes en vage herinneringen begint aan een epische zoektocht om zijn beste vriend te vinden: de jongen van wie hij enorm veel houdt.

Mo: In Texas worstelt Mo tussen twee culturen en drie talen.

Queer Eye: Brazil: De Fab Five-mannen van Brazilië gebruiken in deze opbeurende serie hun kennis van welzijn, stijl, kapsels, design en cultuur om het leven van alledaagse helden te transformeren.

Selling The OC: De Oppenheim Group breidt uit naar Orange County, om met een heel nieuw makelaarsteam weer grote huizen te verkopen.

Angry Birds: Summer Madness (3 seizoenen): De vonken en veren vliegen ervanaf als de tienervogels Red, Chuck, Bomb en Stella samen met hun gevederde vrienden een wilde zomer doorbrengen op Kamp Sprokkelhout.

History 101 (2 seizoenen): Bekijk deze korte geschiedenislessen over wetenschappelijke doorbraken, sociale bewegingen en belangrijke ontdekkingen aan de hand van infographics en archiefbeelden.

Onder Vuur: In East Bank Station moet een hecht team brandweermannen en -vrouwen een gevaarlijke en stressvolle baan combineren met heel wat persoonlijke en professionele uitdagingen.

Drive Hard: The Maloof Way: Het leven van een voormalige racer wordt gekaapt en hij moet getaway-auto's besturen.

Ludik: Als een ondernemende meubelmagnaat een ontvoerd familielid wil redden, moet hij zijn geheime netwerk voor diamantsmokkel gebruiken om wapens over de grens te vervoeren.

Partner Track: Ingrid Yun wil partner worden bij een elitair advocatenkantoor in NYC en haar principes trouw blijven. Daarnaast zoekt ze balans tussen romantiek, vrienden en familie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hilarisch ongemak in 'Curb Your Enthusiasm' met nieuw seizoen van Larry David's hitserie
Series / Nieuws

Hilarisch ongemak in 'Curb Your Enthusiasm' met nieuw seizoen van Larry David's hitserie

Larry David voegt weer een hoofdstuk toe aan zijn collectief van ergernissen en ongemakken.

Larry David blijft na 22 jaar Curb Your Enthusiasm nog steeds de kijkers trekken. Fans en critici smullen nog steeds van de ongemakken en sociale onhandigheden die de Seinfeld medebedenker in het dagelijks leven meemaakt. Heugelijk nieuws want HBO heeft net een nieuw seizoen aangekondigd.

Dat het nieuwe seizoen eraan zat te komen was eigenlijk wel te verwachten. De fans zijn en blijven idolaat maar ook blijft de serie in de prijzen vallen. Zo wist het afgelopen seizoen maar liefst vier Emmy nominaties in de wacht te slepen, waaronder die van beste komedieserie en beste gastacteur.

Spontaan en authentiek
Wat volgens velen de serie zo goed maakt is dat het nagenoeg zonder script gemaakt wordt. De castleden krijgen een omschrijving van de scène en zij vullen deze dan in door middel van improvisatie. Larry David speelt in de serie eigenlijk zichzelf, wellicht hier en daar een beetje aangedikt, dus een volledig uitgewerkt script is vaak niet nodig.

Wanneer precies het nieuwe seizoen uitgebracht zal worden is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend waar het in het aankomende seizoen over zal gaan. Maar het wordt waarschijnlijk meer van hetzelfde. Want zoals Larry David over Seinfeld, maar ook over Curb Your Enthusiasm zei: "It's a show about nothing".

Alle afleveringen van Curb Your Enthusiasm kan je kijken op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Law & Order' moet verlies belangrijk personage incasseren
Series / Nieuws

'Law & Order' moet verlies belangrijk personage incasseren

Een acteur uit de bekende serie kwam met wel heel schokkend nieuws.

Fans van Law & Order: SVU kregen wel erg zuur nieuws voorgeschoteld, want acteur Kelli Giddish zal de show helaas gaan verlaten. Tegenover The Wrap bevestigde Giddish de verklaring, en gaf ze aan naar nieuwe soorten projecten te zoeken in haar professionele leven.

In de serie speelde zij detective Amanda Rollins sinds 2011. Na 12 jaar bij de show zet ze er een punt achter en gaat ze beginnen aan het volgende hoofdstuk van haar carrière.

In haar verklaring noemde ze het meespelen in de politieserie "... een van de grootste vreugdes en voorrechten van mijn leven". Maar helaas komen aan alle mooie dingen een einde.

De dankverklaring van Giddish
In haar verklaring schreef Giddish: "Ik wilde ingaan op de geruchten die ik online heb gezien en iedereen laten weten dat dit inderdaad mijn laatste seizoen zal zijn in 'Law & Order: SVU'… Ik begon met deze show toen ik achter in de 20 was en ik ben dankbaar dat ik zoveel van mijn volwassen jaren heb mogen doorbrengen met Rollins in mijn leven."

Ze voegde eraan toe: "Ik wil Dick Wolf, Mariska Hargitay, Peter Jankowski, NBC, Universal Television, al mijn co-sterren, elk lid van de crew en alle schrijvers hier bedanken voor ons ongelooflijke werk samen deze laatste 12 jaar. Ik ben zo opgewonden om alle dingen die ik heb geleerd in mijn tijd bij 'SVU' te gebruiken voor alles wat nog gaat komen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Clip 'Star Wars'-serie 'Andor': Empire wordt succesvol beroofd
Series / Trailer

Clip 'Star Wars'-serie 'Andor': Empire wordt succesvol beroofd

Diego Luna geeft als Cassian Andor een spoedcursus in het worden van een meesterdief.

Zojuist is de eerste scène van de aankomende Star Wars-serie Andor online verspreid, en hij is episch. Cassian Andor, gespeeld door Diego Luna, zet er uitgebreid in uiteen hoe je The Empire een loer kan draaien. Bekijk de clip hieronder!

De eerste drie afleveringen van Andor zullen pas eind september uitkomen bij Disney Plus, maar dat weerhield de makers er niet van om de openingsscène alvast op het Internet te gooien.

De nieuwe clip van Andor
Het officiële Twitter-account van de serie heeft de eerste scène uit de aankomende Star Wars-serie getoond, waarin Cassian Andor aan Luthen Rael uitlegt dat de beste manier om te stelen van The Empire is om gewoon "binnen te lopen alsof je erbij hoort".

Rael wordt gespeeld door de beroemde acteur Stellan Skarsgård. Naast Luna en hij zullen ook Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller, Robert Emms en David Hayman in de serie te zien zijn.

Bekijk de spannende clip hieronder. Vanaf 31 september zullen de eerste afleveringen te zien zijn van de serie op Disney Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.