search
Veel foto's 'Game of Thrones' seizoen 4
Series / Foto's

Veel foto's 'Game of Thrones' seizoen 4

We zien veel nieuwe gezichten, maar ook oude bekenden.

Het duurt nog maar een paar weken voordat het vierde seizoen van Game of Thrones van start gaat, en dus is de promotiemachine gaan werken. Vandaag heeft HBO maar liefst zeventien nieuwe foto's vrijgegeven van het nieuwe seizoen van de serie. Daarop komen veel nieuwe personages voorbij, maar ook oude bekenden.


Maar eerst de nieuwelingen. De co-bedenker van de populaire BBC-serie Sherlock, Mark Gatiss, heeft een rol gekregen in de show. Hij speelt schuldeiser Tycho Nestoris. Verder speelt Pedro Pascal de rol van Prince Oberyn Martell of Dorne, en Indira Varme zijn vriendin, Ellaria Sand. Nederlander Michiel Huisman speelt de rol van Daario Naharis, een nieuwe liefde voor Daenerys (Emilia Clarke).

Verder keren uiteraard veel oude bekenden terug (teveel om allemaal te noemen): Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Maisie Williams (Arya Stark), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Jack Gleeson (Joffrey Baratheon), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Charles Dance (Tywin Lannister), Carice van Houten (Melisandre) en Stephen Dillane (Stannis Baratheon).

In dit nieuwe seizoen, dat op de tweede helft van A Storm of Swords, een deel van het boek A Feast For Crows en zelfs een deel van A Dance of Dragons, is gebaseerd, kunnen we een hoop vuurwerk verwachten. Vooral de negende aflevering belooft volgens traditie weer flink wat vuurwerk. Neil Marshall regisseerde die aflevering, en kreeg weer een groot budget om een veldslag te verfilmen. Game of Thrones seizoen vier is vanaf 6 april in de Verenigde Staten te zien. In Nederland volgt telkens één dag later een nieuwe aflevering, op HBO.

Arya (Maisie Williams) & the Hound (Rory McCann)


Daario (Michiel Huisman)


Daenerys (Emilia Clarke) & Daario (Michiel Huisman)


Daenerys (Emilia Clarke) & Missandei (Nathalie Emmanuel)


Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)


Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) & Cersei (Lena Headey)


Joffrey Baratheon (Jack Gleeson)


Joffrey Baratheon (Jack Gleeson)


Jon Snow (Kit Harington)


Margaery (Natalie Dormer) & Olenna (Diana Rigg)


Oberyn (Pedro Pascal) & Ellaria (Indira Varme)


Sam (John Bradley)


Sansa (Sophie Turner) & Tyrion (Peter Dinklage)


The Hound (Rory McCann)


Tyrion (Peter Dinklage) & Shae (Sibel Kekilli)


Tywin (Charles Dance)


Ygritte (Rose Leslie) & Tormund (Kristofer Hivju)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen