search
'Full House' keert terug op Netflix als 'Fuller House'
Series / Nieuws

'Full House' keert terug op Netflix als 'Fuller House'

De spin-off 'Fuller House' begint met een re√ľnie van de oude cast.

In de jaren tachtig en negentig kon je gewoonweg niet om Full House heen. Het verhaal draaide om alleenstaande vader Danny (Bob Saget) en zijn drie dochters D.J., Stephanie en Michelle. Hulp bij de opvoeding werd geboden door Joey en zwager Jesse. De serie was razend populair en liep maar liefst acht jaar lang. Hierdoor zag je de jongere castleden letterlijk op tv opgroeien. In 1995 stopte de serie, maar nu komt deze terug met een spin- off op Netflix genaamd Fuller House.


De serie zal gaan over D.J. (Candace Cameron), haar zus Staphanie (Jodie Sweetin) en haar beste vriendin Kimmy (Andrea Barber). John Stamos produceert de serie en heeft daarnaast als Uncle Jesse een gastrol. Acteurs Bob Saget, Mary-Kate en Ashley Olsen, Dave Coulier en Lori Loughlin zijn ook in gesprek over een terugkeer.

Netflix heeft van het vervolg in totaal dertien afleveringen besteld. Over de nieuwe verhaallijnen is al enige informatie naar buiten gebracht. Zo zal D.J. recent haar man hebben verloren, twee jonge kinderen hebben en daarnaast zwanger zijn, Stephanie probeert aan de bak te komen als muzikant en Kimmy is een alleenstaande moeder van een tienerdochter genaamd Ramona. Omdat D.J. het zwaar heeft met het zorgen voor twee kinderen met een derde op komst na de dood van haar man, besluiten Stephanie en Kimmy bij D.J. in te trekken om haar te helpen. Klinkt aardig bekend in de oren niet?Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen