Doctor Strange al in Netflixs 'Iron Fist'?

Doctor Strange al in Netflixs 'Iron Fist'?

En Charlie Cox wil een rol in Captain America: Civil War.

Bram de Groot, 24 april 2015 om 21:57

Eind 2016 moet Marvel Studios' superheldenfilm Doctor Strange van regisseur Scott Derrickson in de bioscoop te zien zijn. In de MCU-film zal Benedict Cumberbatch de titelrol spelen. Nu gaat er het gerucht dat hij nog voor de film verschijnt te zien zal zijn in de Marvel/Netflix-serie Iron Fist.
Volgens de website Bleeding Cool zullen we in Iron Fist een cameo te zien krijgen van Doctor Strange. Volgens Bleeding Cool kan dit een kort optreden zijn, maar ook alleen een stem, een cape of iets dergelijks. Het bericht kan wel met een korreltje zout genomen worden, aangezien de serie nog geen showrunner heeft en de vierde Marvel/Netflix superheldenserie is in de huidige reeks die moet leiden tot de team-up serie The Defenders.

Naast dit bericht heeft Daredevil-acteur Charlie Cox een wens. Tegenover IGN liet hij weten dat hij graag wil opduiken in de film Captain America: Civil War. Ook deze MCU-film zal in 2016 verschijnen.

Bron: Bleeding Cool

Lees meer over: netflix, iron fist, doctor strange, Benedict Cumberbatch, The Defenders, daredevil, charlie cox, Captain America Civil War

Informatie over de serie: Marvel's Iron Fist

Populair nieuws