'Attack the Block'-acteur Franz Drameh in spin-off 'Flash/Arrow'

Franz Drameh in spin-off 'Flash/Arrow'

Hij speelt de rol van Jay Jackson, vermoedelijk Cyborg.

Bram de Groot, 24 april 2015 om 16:19

The CW werkt met man en macht aan de spin-off van de superheldenseries The Flash en Arrow. De nog titelloze serie heeft er opnieuw een nieuwe naam bij. Dit keer sluit Franz Drameh, bekend uit de films Attack the Block (2011) en Edge of Tomorrow (2014), aan.
Drameh speelt de rol van Jay Jackson. Dit is "een voormalige high school atleet die geen prof kon worden door een hardnekkige blessure. Als automonteur knoopt hij de eindjes aan elkaar, maar hij krijgt opeens een verrassende rol bij de S.T.A.R. Labs crew."

Het zou zomaar kunnen dat hij te zien zal zijn als Cyborg, het personage dat in de film Batman v Superman: Dawn of Justice gespeeld gaat worden door Ray Fisher.

Andere rollen zijn toebedeeld aan Brandon Routh, Victor Garber, Wentworth Miller, Dominic Purcell en Caity Lotz, die gestalte geven aan hun personages uit The Flash en Arrow. Nieuwskomer Arthur Darvill speelt Rip Hunter en Ciara Renée is Hawkgirl. De serie is te zien in 2016.

Bron: The CW

Lees meer over: flsh, arrw, spinoff, 2016, cyborg, jay jackson, Franz Drameh, Ray Fisher, Batman v Superman, Dawn of Justice, Brandon Routh, Victor Garber, Wentworth Miller, Dominic Purcell

Populair nieuws