'Ahsoka'-ster geeft update over aankomende 'Star Wars'-serie

Ahsoka Tano-actrice Rosario Dawson heeft een update gegeven over de spin-off-serie van het personage.

Niels Arts, 8 september 2022 10:38

Rosario Dawson heeft een update gegeven over het filmen van de Star Wars-serie Ahsoka, waar momenteel aan gewerkt wordt.
We zagen Ahsoka voor het eerst in de animatieserie Star Wars: The Clone Wars, waarna ze haar debuut maakte als live-actie-held in The Mandalorian. Nu krijgt ze haar eigen live-actie-serie.

Update Ahsoka
Het filmen van Ahsoka is al een tijdje bezig, maar het einde is nog niet perse in zicht. Zo geeft Ahsoka-actrice Dawson het volgende aan in gesprek met Screen Rant:

"Ja, we zijn nog steeds aan het filmen. We hebben nog een paar maanden te gaan. Het gaat geweldig. Het is erg leuk om martial arts te leren in mijn jaren veertig. Het is fantastisch, en ik gebruik dat woord niet zomaar."

Ahsoka vindt in dezelfde tijdsperiode plaats als The Mandalorian en The Book of Boba Fett. Haar grote vijand wordt waarschijnlijk Grand Admiral Thrawn, een fan-favoriete vijand uit Star Wars Rebels.

Maar misschien nog belangrijker: Hayden Christensen keert terug als Anakin Skywalker. Het personage Anakin is op dit moment in de tijdlijn natuurlijk allang dood, dus hij zal terugkeren als Force Ghost of in een flashback.

Het is nog onduidelijk wanneer Ahsoka precies moet verschijnen.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Wars, Ahsoka, Disney Plus, The Mandalorian, The Clone Wars

Populair nieuws