search
'Superman & Lois' vindt nieuwe acteur voor Jonathan Kent
Series / Nieuws

'Superman & Lois' vindt nieuwe acteur voor Jonathan Kent

De zoektocht naar een acteur voor de zoon van het wonderkoppel is eindelijk afgerond.

Na het vertrek van Jordan Elsass als de jonge Jonathan Kent uit Superman & Lois, zaten de makers met de handen in het haar. Gelukkig is nu een nieuwe Jonathan toegevoegd aan de cast, namelijk Michael Bishop. Eerder was hij te zien in de Disney Original Spin als DJ Maz.

Jordan Elsass vertolkte eerder de rol van de superzoon in de eerste twee seizoenen van Superman & Lois. Hij besloot echter in augustus om de serie te verlaten, waardoor The CW op zoek moest naar een nieuwe acteur voor seizoen 3.

Rapporten gaven aan dat het casten in gang was gezet nadat Elsass zich niet had gemeld in Vancouver, waar de serie wordt gefilmd, voor een deadline die door de studio was gesteld. Maar, gelukkig is nu zijn vervanger gevonden!

Wie is Michael Bishop?
Michael Bishop zal dus de rol van Jonathan Kent, zoon van Clark Kent (Tyler Hoechlin) en Lois Lane (Elizabeth Tulloch), overnemen. Michael Bishop is afkomstig uit Gold Coast, Queensland, Australiƫ, en speelde onder andere in Disney's Spin en Teddy in de Australische serie Grace Beside Me.

Er is helaas nog geen releasedatum voor het derde seizoen van Superman & Lois.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen